Shanghai Disney Resort en McDonald’s China gaan meerjarige promotionele alliantie aan

Shanghai Disney Resort en McDonald’s China hebben gezamenlijk aangekondigd dat de twee partijen een meerjarige Happy Meal promotionele alliantie zijn aangegaan.

Een gloednieuwe Happy Meal-promotie van McDonald’s met speelgoed met als thema de iconische attracties en personages van Shanghai Disney Resort is tot en met 29 maart tijdelijk beschikbaar. Dit markeert het begin van de alliantie en laat zien dat beide partijen samenwerken om speelgoed te ontwikkelen dat de vreugde van het resort combineert. Kenmerkende magische ervaringen met McDonald’s World of Passion for Good.

“We zijn verheugd deze nieuwe alliantie met McDonald’s China aan te gaan om Disney-magie naar meer consumenten buiten het resort te brengen”, aldus Joe Schott, President en General Manager, Shanghai Disney Resort. “Beide merken zetten zich in om geluk te creëren en samen met McDonald’s China kijken we ernaar uit om gekoesterde en onvergetelijke momenten voor nog meer gezinnen te creëren.”

Deze eerste Happy Meal-promotie tussen Shanghai Disney Resort en McDonald’s China maakt deel uit van het jaarlijkse 5e verjaardagsfeest van Shanghai Disneyland vol magische verrassingen. Als onderdeel van deze alliantie kunnen gasten en consumenten genieten van uniek ontworpen McDonald’s Happy Meal-producten – te beginnen met deze serie betoverende Happy Meal-speeltjes – de kans om resortproducten en ervaringen te winnen en meer bij McDonald’s-restaurants op het vasteland van China.

Deze Happy Meal-actie bestaat uit zeven exclusieve speeltjes met klassieke Disney-personages die op avontuur gaan in de zeven themalanden van Shanghai Disneyland. Deze omvatten Mickey Mouse die de locomotief bestuurt geïnspireerd door Shanghai Disneyland’s Mickey’s Storybook Express, Minnie Mouse op het meeslepende avontuur dat Pirates of the Caribbean is: Battle for the Sunken Treasure, Donald Duck die door de fantastische lucht vliegt met Dumbo en Daisy Duck op eeuwige favoriet bij gasten Soaring Over de horizon. Elk speelgoed is op bepaalde tijden beschikbaar tijdens de beperkte release van de serie en als ze allemaal zijn verzameld, kan de serie speelgoed aan elkaar worden gekoppeld om een ​​treinset te maken. De Happy Meals met het thema Shanghai Disney Resort kunnen voor een beperkte tijd worden gekocht bij geselecteerde McDonald’s-restaurants op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt en is afhankelijk van beschikbaarheid.

“Bij McDonald’s stimuleren we de verbeelding en openen we een wereld van mogelijkheden voor elk kind. We zijn verheugd om samen te werken met Shanghai Disney Resort om het nieuwe Happy Meal-speelgoed te lanceren, waarmee we de opwinding van een dagje uit in het resort in onze iconische Happy Meal brengen”, zegt Phyllis Cheung, Chief Executive Officer, McDonald’s China. “Met de alliantie met Shanghai Disney Resort zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten nog meer opwindende en exclusieve ervaringen zullen bieden.”

Het thema Happy Meal markeert het begin van de samenwerking tussen Shanghai Disney Resort en McDonald’s China en is een uitbreiding van de promotionele alliantie tussen de twee internationale bedrijven. Naast toekomstig McDonald’s Happy Meal-speelgoed dat is geïnspireerd op het resort kunnen klanten genieten van de lange traditie van interactieve verjaardagsfeestjes van McDonald’s, die elementen kunnen bevatten met het thema Shanghai Disney Resort-plezier. Deze nieuwe aanbiedingen nodigen iedereen uit om deel te nemen aan en meer magische ervaringen te ontdekken in de komende dagen, weken en jaren.