Sesame Street Kids

Terug op veler verzoek organiseren ieders favoriete Sesamstraat-vrienden deze zaterdag en zondag 21 en 22 januari een feest speciaal voor kinderen!

Gezinnen kunnen zich bij Elmo, Cookie Monster, Abby Cadabby, Big Bird en al hun favoriete harige vrienden voegen voor een leuk Sesamstraat-kinderweekend met praktische activiteiten, fotomomenten van personages en meer. Kinderen kunnen zich verzamelen rond Big Bird’s Nest voor ‘Storytime with Big Bird’, waar hij op bepaalde tijden gedurende de dag enkele van zijn favoriete verhalen zal delen.

Fotocredit; Seaworld Orlando

Families kunnen bewegen en dansen op de beat tijdens het coolste feest op wielen en vieren met hun favoriete vrienden tijdens de bekroonde Sesamstraat Party Parade. Kinderen krijgen het hele weekend de kans om speciale badges te verdienen voor zaken als moed, helpen, manieren en meer en worden lid van de Everyday Heroes Club. Als onderdeel van de Everyday Heroes Club kunnen gasten leden van de Orange County Fire and Rescue en het Sheriff’s Office ontmoeten en de eerstehulpvoertuigen in Sesame Street Land van dichtbij bekijken! Elke organisatie zal leden aanwezig hebben om gasten te ontmoeten, foto’s te maken en vragen te beantwoorden. Een andere spannende activiteit die kinderen tijdens dit speciale weekend zal boeien, is ‘Oscar’s Trash Art’, waar ze alledaagse materialen die op afval lijken, kunnen veranderen in prachtige kunstwerken.

Fotocredit; Seaworld Orlando
Wat mag je allemaal verwachten;
  • Sesamstraatkinderweekend in Sesamstraatland staat gepland op 21 en 22 januari, inclusief toegang tot het park
  • Vier de verjaardagen van Elmo en Julia in het park van 24 januari – 3 februari
  • Leuk weekend met praktische activiteiten en fotomomenten van karakters
  • Tijdens het Sesamstraatkinderweekend komen er voor een beperkte tijd NIEUWE harige vriendjes op bezoek
  • De beste manier om alles te ervaren, met onbeperkte toegang en onverslaanbare voordelen, is met een Jaarpas
  • Kinderen kunnen speciale taken uitvoeren en badges verdienen om lid te worden van de Everyday Heroes Club