Seizoensgebonden schittering komt eraan

Het is de mooiste tijd van het jaar om LEGOLAND® Florida Resort te bezoeken met de terugkeer van HOLIDAYS in LEGOLAND®, gepresenteerd door Hallmark Channel, geselecteerde data van 25 november tot 31 december.

Vier het seizoen en bouw vakantieherinneringen op met een volledige line-up van feestelijk entertainment, inclusief nieuwe shows, vrolijk LEGO® decor, vrolijke meet & greets met LEGO® karakters, smakelijke kersttraktaties en meer. Hier is een blik op het kerstplezier – alles inbegrepen bij algemene parktoegang en bepaalde jaarpassen.

Fotocredit; Legoland Florida
NIEUWE! Seizoensshows en Tree-mendous Entertainment

Spring in de vakantiestemming met nieuwe seizoensshows en vrolijk amusement in het park. Ervaar gloednieuwe feestelijke buien op kerstmuziek in LEGO® Kingdoms. Sluit je aan bij de King’s Court Carolers terwijl ze enkele favoriete liedjes zingen uit de vrolijkste tijd van het jaar. Schommel rond de gigantische LEGO®-kerstboom van 30 voet terwijl LEGO® City tot leven komt in een spectaculaire vakantie met opwindende muziek en verblindende lichten gedurende de avond. Kinderen kunnen ook langskomen bij de Noordpoolpost om een ​​brief aan de LEGO® Kerstman te schrijven en deze dan op een digitaal scherm op de Noordpool zien aankomen.

Feestelijke LEGO® personages en vakantiebouwwerken!

LEGO® Santa komt naar de stad en hij kan niet wachten om dit seizoen gezinnen te ontmoeten. Breng zeker een bezoek aan zijn feestelijke vrienden LEGO® Gingerbread Man en LEGO® Toy Soldier, evenals Emmet, Lucy en Unikitty uit THE LEGO® MOVIE™ die ook vrolijk gekleed zullen zijn in hun vakantiekleding! Oh, wat een plezier zullen gasten hebben om vrolijke herinneringen op te bouwen terwijl ze seizoensgebonden bouwwerken en fotoplekken in het park verkennen, inclusief een levensgrote LEGO® stenen slee met rendieren en een LEGO® kerstkrans!

Fotocredit; Legoland Florida
NIEUWE! Vrolijk menu met vakantiegerechten

Dit is het seizoen voor smakelijke kersttraktaties zoals de Holly Jolly Christmas Cake met lagen roodfluwelen cake, roomkaasglazuur en feestelijke hagelslag. Kruid de vakantie met een bestelling van Granny’s Gingerbread-Spiced Apple Fries met een koekjesboterdip. Geniet van alle gemakken van een warme vakantiemaaltijd in een broodje met de Merry Berry Turkey Burger met een cranberry chipotle aioli. En houd ruimte over voor de Wintery Peppermint Milkshake, een coole seizoensbehandeling.

Oudejaarsviering voor kinderen + vuurwerk

Maak je klaar om in 2023 te luiden met kindervuurwerk op oudejaarsavond, elke avond van 26-31 december. Het kindvriendelijke feest begint met een DJ-dansfeest in LEGO® Technic, gevolgd door de kenmerkende ‘brick drop’ bij Lake Eloise en 3D LEGO®-steenbrekend vuurwerk om 20.00 uur.

De beste manier om al dit feestelijke plezier uit te pakken en meer niet te missen evenementen in 2023 te beleven, is door een jaarpas te kopen, vanaf minder dan $ 13 per maand met een kleine aanbetaling. Jaarpashouders zullen als een van de eersten een ritje maken met de geheel nieuwe Pirate River Quest, die vertrekt op 12 januari. Ontdek spannende avonturen tijdens PirateFest Weekends, bepaalde data in januari en februari.