SeaWorld’s Howl-O-Scream

SeaWorld’s Howl-O-Scream is het meest schreeuwerige evenement voor angstzoekers dit Halloween-seizoen… en het is misschien precies wat Amerikanen nu nodig hebben. Een nieuw onderzoek bevestigt wat experts al weten: schreeuwen is eigenlijk goed voor je. Howl-O-Scream-evenementen die in september van kust tot kust in SeaWorld beginnen, kunnen de oplossing zijn met terreuropwekkende trefpunten die zijn ontworpen om meer geschreeuw uit te lokken dan ooit tevoren.

Uit een nieuw onderzoek onder 1.000 Amerikanen bleek dat meer dan de helft gelooft dat schreeuwen een positieve invloed heeft op hun gezondheid, terwijl slechts 10% het er sterk mee eens is dat ze minstens één keer per week schreeuwen. En als ze dat wel doen, zeggen de meeste respondenten dat ze verlichting ervaren na het schreeuwen, en een overweldigende 76% beschouwt schreeuwen als een bevrijding van opgekropte gevoelens.

Uit het nieuwe onderzoek bleek ook:
  • 61% geeft aan te schreeuwen als ze bang zijn, terwijl 69% nog meer schreeuwt als iets hen onverwachts bang maakt.
  • Meer vrouwen geven aan te schreeuwen uit angst dan mannen, waarbij 70% van de vrouwelijke respondenten angst als motivator noemt, terwijl 60% van de mannen schreeuwt uit pijn.
  • Leeftijd is belangrijk: onder jongere Amerikanen geniet Generatie Z het meest van bang zijn, waarbij 62% van de respondenten in die leeftijdsgroep aangeeft plezier te hebben in schreeuwen en 72% zegt dat ze schreeuwen als ze zich bang voelen.
  • 52% van de millennials is het ermee eens dat hoe harder ze schreeuwen, hoe beter ze zich daarna voelen, terwijl 72% van de respondenten van 65 jaar en ouder het daar niet mee eens is.
  • Het hebben van kinderen hangt samen met schreeuwen: de meeste respondenten met kinderen tussen de 13 en 17 jaar in hun huishouden geven aan zich opgelucht te voelen na het schreeuwen, vergeleken met slechts 52% van de volwassenen zonder kinderen in hun huishouden.
Howl-O-Scream zal de broodnodige, bloedstollende schreeuwervaring bieden waar Amerikanen naar hunkeren. Hoewel de line-up van de evenementen per park verschilt, omvat elk evenement het volgende:
  • Angstaanjagende spookhuizen: loop naar binnen en ontmoet je match. Elke donkere hoek brengt de gasten meer geschreeuw, geschreeuw en verschrikkingen. Geloof niet alles wat je ziet (of niet ziet), de spookhuizen in SeaWorld’s Howl-O-Scream zullen de gasten bij elke stap een huiveringwekkende angst bezorgen. Als je eenmaal door de deur bent gegaan, is er geen weg meer terug.
  • Schrikzones en rondzwervende trefpunten: bezoekers wees gewaarschuwd, er klinkt geschreeuw om elke hoek en SeaWorld’s Howl-O-Scream houdt zich niet in. Gasten zullen op elk pad dat ze nemen angstaanjagende wezens tegenkomen, en geen enkele plek is verboden terrein. Wees bereid om te schreeuwen in de duisternis terwijl huiveringwekkende angsten naar de gasten toe sluipen en tot leven komen.
  • Angstaanjagende shows: gasten kunnen dit seizoen de hele nacht naar de maan huilen tijdens de spannende shows. Buitenoptredens met boeiende speciale effecten vormen de perfecte achtergrond voor een nacht vol terreur. Ontdek de DJ’s en partyzones verspreid over het park, heerlijk om van te genieten voordat de volgende schreeuw klinkt.

“SeaWorld’s Howl-O-Scream zit boordevol huiveringwekkende angsten die je op elke hoek wachten”, zegt Marisa Thalberg, Chief Marketing and Communications Officer van SeaWorld Parks and Entertainment. “Wetende dat een bezoek via onze Howl-O-Scream-ervaringen wetenschappelijk bewezen voordelen kan hebben, hopen we dat iedereen dit jaar bij ons zal komen genieten van een beetje ‘schreeuwtherapie’.”

Ga voor meer informatie en om Howl-O-Scream-tickets te kopen naar seaworldentertainment.com/howl-o-scream/.