Seaworlds Christmass Celebration

De bekroonde kerstviering van SeaWorld Orlando keert dit jaar terug en is groter en beter dan ooit.

Gasten kunnen op bepaalde data van 11 november tot 3 januari samen met vrienden en familie in SeaWorld Orlando genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring. Bezoekers zien het themapark omgetoverd tot een winters wonderland met meer dan 3 miljoen prachtige lichtjes en de toevoeging van NIEUWE vakantie-ervaringen op Wild Artic Plaza tijdens het evenement. Het belangrijkste kenmerk van het magische festival is de Sea of ​​Trees – een favoriet bij gasten. Het winterse, waterige wonderland is terug en dompelt gasten onder in een zee van fonkelende vakantiebomen die schitteren op muziek terwijl ze het water verlichten. Oogverblindende beelden komen tot leven op meer dan 100 bomen, waaronder een gigantisch glinsterend middelpunt dat 70 voet boven het water uittorent. Tijdens de viering kunnen gasten ook genieten van GLOEDNIEUWE heerlijke vakantietraktaties, fantastische vakantieshows en entertainment ervaren en een indrukwekkende NIEUWE vuurwerkshow voor de feestdagen bekijken.

Schaatsen bij SeaWorld Orlando

SeaWorld Orlando zal een van de weinige plaatsen zijn waar Central Floridians hun veters kunnen vastbinden en het ijs kunnen raken. Overdag kunnen parkgasten schaatsen in het Bayside Stadium. Zodra de avond valt, kunnen ze achterover leunen en ontspannen terwijl de profs laten zien wat ze hebben gekregen met “Winter Wonderland on Ice”. Kerstmis komt tot leven op een podium van ijs, juwelen en lichten terwijl skaters verblinden en genieten van dit adembenemende schaatsspektakel. Een zee van sprankelende bomen en torenhoge fonteinen die dansen op de achtergrond komen samen om een ervaring te creëren die het hele gezin niet wil missen.

Meer GLOEDNIEUWE magische vakantieshows en entertainment

Er zijn dit jaar nog meer manieren voor gezinnen om in de vakantiestemming te komen in SeaWorld Orlando. Aan het einde van de nacht tijdens de kerstviering kunnen gasten worden verblind door de indrukwekkende “Holiday Reflections” vuurwerkshow die een indrukwekkend vuurwerk toont op de geluiden van het seizoen in de lucht boven de Sea of ​​Trees.

Feestelijke vrolijkheid is ook te vinden in het hele park met steltenlopers aan de Waterfront en in Wild Arctic Plaza, speelgoedsoldaatjes die touwtjespringen en Elf Story Chair Stacking in Sharks Plaza. Gasten mogen ook de kans niet missen om op de foto te gaan met Santa, Rudolph en Bumble! Rudolph en Bumble hebben dit jaar een nieuw thuis gevonden in Wild Arctic, terwijl de Kerstman te vinden is in zijn nieuwe werkplaats in de Shoppes at the Waterfront. Tijdens de kerstviering kunt u tegen een toeslag ook dineren met de kerstman.

Het magische vakantieplezier gaat verder in Sesamstraatland met de terugkeer van de populaire Sesamstraat-kerstparade, waar gasten al hun favoriete Sesamstraat-personages in vakantiestemming kunnen zien komen. Tegen een meerprijs kunnen gezinnen die op zaterdagochtend naar het park komen, ontbijten met hun vrienden uit Sesamstraat. Elmo’s Kerstwens is dit jaar ook weer terug op evenementenochtenden in SeaPort Theatre. Bezoekers kunnen samen met Koekiemonster, Grover, Zoe en Rosita samenwerken om Elmo te helpen zijn kerstwens te vinden!

GLOEDNIEUWE decadente traktaties en drankjes voor de feestdagen

Gasten van SeaWorld’s Christmas Celebration kunnen dit jaar genieten van de smaken van de feestdagen met het GLOEDNIEUWE aanbod van eten en drinken. Traditionele smaken zoals peperkoek, advocaat en pepermunt zijn overal in het park op nieuwe en onverwachte manieren te vinden. Er zal ook een heel speciale vakantiedoughnut zijn van een donutwinkel in Orlando. Enkele van de NIEUWE voedselaanbiedingen die gasten kunnen proeven tijdens SeaWorld’s Christmas Celebration.

Voor nog meer vakantie-dinerservaringen kunnen gasten terecht bij SeaFire Grill, waar ze hun favoriete vakantiefilms kunnen kijken terwijl ze heerlijke vakantietraktaties proeven. Ze kunnen ook seizoensgebonden culinaire hoogstandjes en verfrissende Coca-Cola-drankjes delen met vrienden en familie in de NIEUWE Christmas Dining Hall van Voyagers Smokehouse.

Meer te vieren in SeaWorld Orlando

Chanoeka-viering: Gasten kunnen het Festival of Lights vieren in SeaWorld! Van 18 december tot en met 26 december kunnen vrienden en familie de traditionele verlichting van de menora tijdens Chanoeka bekijken. Big Bird zal tijdens de vieringen ook Chanoeka-verhalen vertellen.

Kwanzaa-festiviteiten: Gasten kunnen deel uitmaken van SeaWorld’s viering van Kwanzaa! Van 26 december tot 1 januari kunnen gasten genieten van een vreugdevolle tijd van reflectie en viering van het Afrikaanse erfgoed met de nachtelijke verlichting van de Kinara. Story Time with Big Bird zal tijdens de vieringen ook Kwanzaa-verhalen bevatten.

Oudejaarsavond: gasten kunnen de laatste dag van 2021 genieten van SeaWorld’s kerstviering, en vervolgens het nieuwe jaar inluiden terwijl op 31 december om middernacht de nachtelijke hemel wordt gevuld met levendig vuurwerk.