SeaWorld Orlando’s Howl-O-Scream

Howl-O-Scream komt dit jaar met wraak terug in SeaWorld Orlando, aangezien het park zojuist een grotere en angstaanjagende line-up voor 2022 heeft onthuld met geheel nieuwe huizen, angstaanjagende zones, shows en bars die gasten zullen doen gillen van angst.

Wanneer de avond valt, nemen de dingen een onheilspellende wending als een cast van griezelige personages uit de diepten opduikt en gasten naar werelden van horror lokt. Gasten moeten boze trefpunten ontwijken terwijl ze door angstzones razen of binnenshuis beschutting zoeken, alleen om te ontdekken dat ze een huis van verschrikkingen zijn binnengegaan. Ze kunnen de spanning verdiepen met een huiveringwekkende nachtelijke rit op Mako, Manta, Infinity Falls of de nieuwste sensatierit van het park, Ice Breaker.

Gasten kunnen hun dorst lessen in een duivelse interactieve bar, of de monsterlijke elektriciteit van een liveshow voelen. Howl-O-Scream 2022 heeft meer spookhuizen, meer angstaanjagende zones, meer achtbanen en meer onverwachte angsten dan de Inaugural Fear – waardoor het een niet te missen ervaring is voor zowel spookfans als sensatiezoekers. SeaWorld Orlando’s Howl-O-Scream loopt van 9 september tot 31 oktober op bepaalde avonden.

Meer gruwelijke huizen:

Gasten van Howl-O-Scream zullen worden ondergedompeld in angst als ze elke bloedstollende kreet horen en elke huiveringwekkende angst voelen bij het betreden van een van de huizen in het trefpunt van dit jaar. Ze kunnen Scratch tegenkomen, een sirene met een dorst naar bloed terwijl ze racen om aan haar klauwen te ontsnappen in de geheel nieuwe “Blood Beckoning” of ze kunnen een permanent onderdeel van een scheepsbemanning worden, gek gemaakt door een vervloekte schat in de All- Nieuwe “Siren of the Seas”, opnieuw ontworpen huizen “Captain’s Revenge-Drowned in Darkness” en “Dead Vines-Root of all Evil”, zullen zelfs het meest gedurfde en favoriete terugkerende huis bang maken, “Beneath the Ice” zal chill gasten tot op het bot.

Videocredit; Seaworld Orlando
Meer huiveringwekkende schrikzones:

Nergens is veilig voor horror in Howl-O-Scream 2022. Gasten moeten zich een weg banen door meeslepende angstzones die de grenzen van hun moed zullen testen. Ze kunnen proberen weg te rennen van ijzige, onmenselijke wandelaars in een Arctische woestenij, dwalen door een zee van rusteloze zielen of worden gevangengenomen door de voodoo van de binnenwater bayous. Een angstaanjagend aantal geheel nieuwe Scare Zones voegt zich bij Howl-O-Scream 2022 als “Terrors of the Deep”, “Sea of ​​Fear”, “Cut Throat Cove” en “Captive Cargo” voegen zich bij de opnieuw bedachte “Frozen Terror” en terugkerende “Deadly Ambush” en “Witchcraft Bayou.”

Meer sinistere shows:

De Howl-O-Scream-ervaring zou niet compleet zijn zonder de duistere vermakelijke, energieke shows van SeaWorld, zoals het beklijvende “Siren’s Song”. Gasten kunnen de verhalen van een beroemde ontdekkingsreiziger horen over het volgen van sirenes in het geheel nieuwe “Lurking in the Depths” of gebiologeerd zijn bij het kijken naar een bloedstollend muzikaal optreden met de enige echte Jack the Ripper in de bekroonde “Monster Stomp”.

Meer Betoverende Bars:

Hoewel er geen echte ontsnapping aan de terreur is, biedt het trefpunt van dit jaar verschillende interactieve bar-ervaringen met een thema die misschien geen uitstel bieden voor de angsten van de gasten, maar die zeker hun dorst naar avontuur zullen lessen. Elke betoverende bar biedt speciale griezelige cocktails voor dorstige sensatiezoekers. Gasten kunnen de geheel nieuwe “Allura’s on the Rocks” bekijken, maar pas op dat ze niet rechtstreeks naar de gastheer kijken die mensen in één oogopslag in steen kan veranderen.

Gasten kunnen haar recente slachtoffers in de buurt opmerken. Anderen luisteren misschien liever naar de verhalen van de mythische monsters in “Longshoremen’s Tavern”, pakken een ijzig koude bij “Tormented”, beantwoorden de oproep bij “Siren’s Last Call” of plukken hun gif bij “Poison Grotto”.