SeaWorld Orlando onthult plannen

SeaWorld bestaat dit jaar 60 jaar en SeaWorld Orlando heeft grootse plannen om dit het hele jaar door te vieren, te beginnen op 21 maart – 60 jaar vanaf de dag dat SeaWorld voor het eerst haar poorten opende in San Diego. Bovendien kunnen gasten gedurende een beperkte tijd tickets, Fun Cards en jaarpassen kopen met kortingen tot 30%.

Om het feest op gang te brengen organiseert SeaWorld Orlando van 21 tot en met 24 maart een lanceringsfeest ter ere van het 60-jarig jubileum, met onder meer:

  • Een feestelijke taart aansnijden bij de opening van het park met Jon Peterson, president van SeaWorld Orlando Park. Jon zal met gasten spreken en nadenken over het 60-jarig bestaan van het bedrijf. Deze ceremonie vindt elke dag om 10.00 uur plaats en gasten ontvangen een gratis cupcake, zolang de voorraad strekt.
  • Nieuwe en exclusieve vintage merchandise, waaronder herbruikbare waterflessen, pluchen dieren, sneeuwbollen, rugzakken, notitieboekjes, dekens, t-shirts, sweatshirts, hoeden, een speciaal Precious Moments-verzamelobject en meer.
  • Voor het eerst in de afgelopen jaren kunnen gasten Shamu & Crew weer samen zien en een herdenkingsfoto met hen maken. Kinderen van alle leeftijden zullen het geweldig vinden om kostuumpersonages te ontmoeten: Shamu, Coral the Dolphin, Sydney the Shark en Puck the Penguin!
  • Herdenkingsschermen in het park die gedenkwaardige momenten in de parken delen van gasten en ambassadeurs. Gasten worden uitgenodigd om hun eigen afbeeldingen en video’s van hun favoriete SeaWorld-herinneringen te delen met #SeaWorld60.
  • In de Pass Member’s Lounge zal een speciale galerij met historische foto’s en memorabilia van het park van de afgelopen 60 jaar worden geplaatst.

Om nog meer spanning aan 2024 toe te voegen, staat SeaWorld Orlando, al erkend als de Coaster Capital van Orlando met een indrukwekkend aanbod aan bloedstollende ritten, op het punt je opnieuw de adem te benemen met zijn geheel nieuwe attractie – ‘Penguin Trek’ – de langverwachte achtste achtbaan die deel zal uitmaken van de steeds groter wordende attractiesportfolio van het park. Ontworpen als DE ultieme familie-lanceringsachtbaanervaring, beschikt “Penguin Trek” over een unieke ritauto in sneeuwscooterstijl, waar rijders, eenmaal aan boord, aan een opwindende reis beginnen door de adembenemende uitgestrektheid van Antarctica terwijl ze deelnemen aan een pinguïnonderzoeksmissie als geen ander.

Met twee opwindende lanceringen en een doolhof van bochten en bochten beweegt deze onvergetelijke achtbaan met snelheden tot 70 km/uur over een baan van 900 meter die zowel binnen als buiten doorkruist. Maar wat deze ervaring echt buitengewoon maakt, is de ongeëvenaarde finale: als de achtbaan tot stilstand komt, bevinden gasten zich niet in een gesimuleerde pinguïnkolonie, maar in het hart van SeaWorld Orlando’s eigen pinguïnhabitat. Deze unieke en meeslepende mix van familie-achtbaansensaties en authentieke interactie met dieren biedt het hele gezin de kans om verbinding te maken met de betoverende wereld van deze boeiende pinguïns, waardoor het een uniek avontuur wordt dat voor altijd in hun geheugen gegrift zal blijven .

Plus binnenkort spannende nieuwe presentaties en shows, nieuwe eet- en drinkgelegenheden en meer exclusieve verzamelartikelen.