School’s Out 

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli organiseert Bobbejaanland ‘School’s Out’.

Een muzikaal event waarbij de schoolgaande jeugd alle examenstress van zich kan afschudden en de zomervakantie feestelijk kan inzetten. Op het programma? Verschillende Vlaamse top-dj’s en een stevige portie gezelligheid. 

Tijd voor feest!

“De jeugd werd door de voorbije coronajaren allesbehalve getrakteerd op een feestje.  Nu het weer kan, gooien we daarom alle registers open. We bieden meer dan 40 attracties aan gecombineerd met een stevige line up van Vlaamse dj’s om de schoolvakantie goed in te zetten – en dat voor een studentenprijsje”, aldus Commercial & Creative Director Peggy Verelst.

Credits; Bobbejaanland

Livado bijt de spits af en opent zowel op vrijdag, zaterdag als zondag het feest. Op vrijdag wordt hij vergezeld door het dj-duo Karakals, dat later de draaitafel doorgeeft aan niemand minder dan Discobar Joossens ft. Koen Crucke. Op zaterdag zorgen Voltrack en hiphoptalent Daniël Busser voor sfeervolle plaatjes, terwijl de line-up op zondag vervolledigd wordt door grote namen als Michael Amani en De Bromeo’s.

De plezantste combinatie 

Toegang tot het event is gratis voor alle bezoekers die een ticket kopen voor een bezoek op 1, 2 of 3 juli. Voor de prijs van één ticket geniet je automatisch van meer dan 40 attracties én School’s Out. Met de code school022 krijgen bezoekers 40% korting. Ook wie een abonnement heeft van ’t plezantste land is welkom om mee te vieren. Meer info via www.bobbejaanland.be