San Diego miniland

Fotocredit; Sandy Huffaker/Legoland)

MINILAND San Diego in LEGOLAND® California Resort wordt officieel geopend op 23 maart 2023 en Amerika’s mooiste stad verwelkomt deze week zijn nieuwste bewoners – bijna 4.000 Minilanders die deze nieuwe stad zullen bevolken, gemaakt van meer dan vijf miljoen LEGO®-stenen!

Fotocredit; Sandy Huffaker/Legoland)
San Diego Miniland Details: 

Master Model Builders zijn de komende dagen MINILAND San Diego aan het finetunen. Hoogtepunten van de installatie zijn onder meer:

• San Diego Convention Center: Meestermodelbouwers lieten zich inspireren door Comic Con en installeren deze week honderden kostuumpersonages op basis van minifiguren voor verzamelaars.

• De San Diego County Fair: Het team is hard aan het werk om drie geanimeerde attracties op te zetten (Reuzenrad, Hammer Swing en Gravitron) samen met kermiskraampjes, een boerderijdierenwedstrijd, een chili cookoff en een gigantische groentewedstrijd.
• Downtown en Gaslamp Quarter: de straten zullen worden omzoomd met de beroemde lampen, parkeermeters en zelfs brandkranen, maar het zijn de mensen die hier te zien zullen zijn, zoals Minilanders in pak die naar hun werk gaan, muzikanten die in de stad spelen of een Mariachi-band in de oude stad.

Fotocredit; Sandy Huffaker/Legoland)