’s Werelds eerste Jumanji-thema zone

‘S Werelds eerste land met Jumanji-thema brengt de filmfranchise van Sony Pictures tot leven in Chessington’s wildste avontuur tot nu toe voor gezinnen, met ’s werelds ENIGE Jumanji-achtbaan, twee extra attracties en nog veel meer.

Wereld van Jumanji in cijfers
  • De grootste investering van Chessington in zijn geschiedenis is een technisch hoogstandje, met 144 ton stalen rails die ’s werelds ENIGE Jumanji-achtbaan, Mandrill Mayhem, tot leven brengt – het equivalent van 96 nijlpaarden.
  • In de tijd die nodig was om World of Jumanji te bouwen, had je Jumanji: Welcome to the Jungle 1368 keer kunnen bekijken.
  • In de voetsporen van de onverschrokken personages uit de filmserie krijgen gasten de kans om de Jaguar’s Eye Jewel te lokaliseren, de vloek op te heffen en Jumanji te redden, in een doorlopende reeks bloedstollende familie-avonturen in het nieuwe land.
Fotocredit; Shessington
Drie nieuwe ritten

Het eerste avontuur, Mandrill Mayhem, is een gevleugelde shuttle-achtbaan met lancering, met Chessington’s eerste inversie. Ruiters van slechts 1,2 m lang worden omhoog geveegd in de lange armen van een mandril om vervolgens met 42 mijl per uur ondersteboven te worden gekanteld terwijl ze de gevaren van de jungle ontwijken en spiraalsgewijs naar de top van de 16 meter hoge Jaguar Shrine. Klinkt gezellig!? Wat dacht je ervan om te vallen en het hele avontuur weer te trotseren, deze keer achteruit!

Ontwijk vervolgens de hoektanden van de zwarte mamba tijdens een duizelingwekkende, ontembare rit in de bazaar, Mamba Strike, waar ruiters de lucht in vliegen voordat ze weer naar beneden duiken. Vervolg het avontuur en laat een kudde op hol geslagen struisvogels uitwijken tijdens een wervelende rit door de duinen op Ostrich Stampede.

Naast drie nieuwe attracties komen gezinnen andere activiteiten met Jumanji-thema tegen, waaronder een doolhof van paden die doen denken aan het bordspel in de film uit 1996. Om avonturiers van brandstof te voorzien, zijn er thematische verfrissingen in de Bazaar… maar er is geen taart!

Thema hotelkamers

Degenen die hun verblijf willen verlengen – zij het met iets meer comfort dan de moedige personages uit de filmfranchise – kunnen een nacht doorbrengen in een van de zes NIEUWE World of Jumanji-themakamers in het Chessington Safari Hotel.

Fotocredit; Shessington

“Of je nu een fan bent van de films, een fan bent van achtbanen of je gezinsavonturen naar The Next Level wilt brengen, de geweldige World of Jumanji staat klaar om iedereen te verwelkomen die op zoek is naar een manier om hun wereld te verlaten. achter’. Jaren in de maak door de beste teams in de branche en vol ‘primeurs’, we kunnen niet wachten om de avonturen binnen World of Jumanji te delen. En met de eerste inversie van Chessington weten we dat we een ervaring hebben gecreëerd die doorgewinterde enthousiastelingen – en een nieuwe generatie achtbaanfans – op zijn kop zal zetten.”
SCOTT O’NEIL, CEO, MERLIN ENTERTAINMENTS

Fotocredit; Shessington

“We zijn verheugd dat we voor deze prestatie op wereldwijde schaal hebben samengewerkt met toptalent uit de industrie bij Merlin Entertainments en Chessington World of Adventures Resort. De Jumanji-franchise heeft generaties fans die nu op een geheel nieuwe manier van het verhaal kunnen genieten. De opening van World of Jumanji zal vele jaren een unieke spannende ervaring bieden voor alle avonturiers.”
JEFFREY GODSICK, EVP GLOBAL PARTNERSHIPS AND BRAND MANAGEMENT EN HOOFD LOCATION BASED ENTERTAINMENT BIJ SONY PICTURES ENTERTAINMENT

Fotocredit; Shessington

World of Jumanji in Chessington World of Adventures Resort volgt op een wereldwijde overeenkomst tussen Resort-exploitant, Merlin Entertainments en Columbia Pictures Location Based Entertainment. Ga naar Chessington.com/Jumanji om tickets en een verblijf te boeken.