Rocket to the Moon

Vier vandaag Space Exploration Day in LEGOLAND® Florida Resort met de opening van LEGO® City Space in de Imagination Zone.

Deze meeslepende ervaring stelt gezinnen in staat om hun eigen maanavontuur te creëren, geïnspireerd op aanstaande Amerikaanse ruimtemissies.

Fotocredit; Legoland Florida

Gasten komen aan op de maanbasis voor de missie voordat ze zich door de luchtsluis naar het oppervlak van de maan wagen. Eenmaal op de maan kunnen gezinnen kiezen tussen twee belangrijke missies – een rover bouwen of een raket maken – en vervolgens een reeks tests voltooien om de missie te voltooien. Gezinnen kunnen de opwinding vastleggen met een foto zonder zwaartekracht, waardoor de illusie wordt gewekt dat ze in de ruimte zweven.

Naast de Space-ervaring kunnen gezinnen verschillende andere nieuwe en opwindende aanbiedingen ontdekken als onderdeel van ons buitenaardse AWE-zomerplezier.

Fotocredit; Legoland Florida
  • Vier het 90-jarig jubileum van de LEGO Groep en de kracht van spelen met de EXCLUSIEVE EN NIEUWE LEGO-ervaring: Speel op jouw manier op Planet LEGOLAND.
  • Bestuur je eigen boot rond de snelle wateren van de onlangs vernieuwde Coast Guard Academy.
  • Koel af in de schaduw in een van de GLOEDNIEUWE Twin Chaser Cabana-verhuur in LEGOLAND Water Park. Cabanas-tarieven zijn online beschikbaar en reserveren is vereist.
  • Geniet van een aantal exclusieve favoriete programma’s van fans, waaronder Robots to the Rescue, Time to Learn en School of Spinjitzu.