Resort doneert $ 50.000 aan Ronald McDonald House Charities

Muziek, gelach en het geluid van verbindende LEGO®-stenen vulden de lucht toen LEGOLAND® California Resort vandaag zijn “Holidays at LEGOLAND”-recht aan gezinnen in de Ronald McDonald House Charities van San Diego bracht.

Voordat de festiviteiten begonnen, schonk het familiethemapark $ 50.000 om de Ronald McDonald House Charities van San Diego en Ronald McDonald House Charities van Zuid-Californië te helpen hun inspanningen voort te zetten om kritische steun te bieden aan gezinnen met kinderen die worden behandeld voor levensbedreigende aandoeningen. Gezinnen deden mee met het plezier toen ze werden getrakteerd op speciaal entertainment en activiteiten van de winterviering van het park, waaronder de fanfare van het park, kerstliederen, personages in LEGO-kostuums, een kans om te bouwen met de Master Model Builders van het resort, kerstcadeaus en een speciaal verrassingsbezoek van mevrouw Claus en haar elven.

Fotocredit; Legoland California

“LEGOLAND California Resort heeft het genoegen gehad om al meer dan 10 jaar samen te werken met Ronald McDonald House Charities en we waarderen en waarderen echt hoe toegewijd ze zijn om gezinnen bij elkaar te houden terwijl ze de kritieke medische ondersteuning krijgen die ze nodig hebben”, aldus de president van LEGOLAND California Resort Kurt Stocks. “Onze eigen liefdadigheidsinstelling, Merlin’s Magic Wand, werkt vaak samen met Ronald McDonald House Charities die kaartjes leveren en speciale evenementen voor de kinderen organiseren. Vandaag zijn we vereerd om Ronald McDonald House Charities $ 50.000 te mogen overhandigen om hun missie voort te zetten.”

“De langdurige steun van LEGOLAND California Resort, evenals de voortdurende steun van onze oprichtende missiepartner McDonald’s, heeft de families van het Ronald McDonald House in San Diego volop kansen geboden voor zowel plezier als een gevoel van normaliteit”, aldus President en CEO van Ronald McDonald House Charities van San Diego Chuck Day. “Deze partnerschappen hebben een grote impact doordat we een groeiend aantal gezinnen kunnen verwelkomen die onze diensten nodig hebben.”

“De steun die we krijgen van gemeenschapspartners zoals LEGOLAND stelt ons in staat om gezinnen dichtbij te houden wanneer ze ons het meest nodig hebben – wanneer hun kind wordt getroffen door een medische crisis”, aldus Fatima Djelmane-Rodriguez, CEO van Ronald McDonald House Charities® uit Zuid-Californië. “We zijn zo dankbaar voor de bijdrage van LEGOLAND California aan het bevorderen van onze missie om comfort en zorg te bieden aan gezinnen in nood tijdens de feestdagen en het hele jaar door.”

Vakanties in LEGOLAND California Resort zijn aan de gang en lopen tot en met 8 januari 2023. Gasten kunnen genieten van sprankelende lichtjes, feestelijke lekkernijen en nieuw vakantie-entertainment! Kinderen en gezinnen kunnen zich een weg banen naar Merry Mistletown voor wat ijzig plezier en muzikale chaos in de show, The Very Merry Mix-Up! Bovendien kunnen gezinnen op 31 december 2023 inluiden met het LEGOLAND Kids’ New Year’s Eve Party! Alle vakantieactiviteiten zijn inbegrepen bij reguliere toegang tot het park op bepaalde data.