Recordbrekend sofi-stadionmodel arriveert

Zege! LEGOLAND® California Resort scoort zijn grootste touchdown ooit met de nieuwste toevoeging van een wereldrecordbrekend LEGO®-model van SoFi Stadium.

Geïnspireerd door het eerste indoor-outdoor stadion van de NFL en de thuisbasis van Super Bowl LVI Champions, de Los Angeles Rams, is het SoFi Stadium LEGO-model de eerste toevoeging aan Miniland U.S.A. in het park in meer dan twee jaar. De enorme LEGO-structuur voegt zich bij andere topattracties in Zuid-Californië die in LEGO-vorm te zien zijn, waaronder Griffith Park Observatory, Hollywood Bowl en Grauman’s Chinese Theatre.

Credits; Legoland California

Een architectonisch wonder dat een team van 25 toegewijde Master Model Builders meer dan 6.000 uur en meer dan 500.000 LEGO®-stenen kostte om te bouwen: het uiteindelijke SoFi Stadium-model is meer dan 10 meter lang, 5 meter breed en meer dan 1,20 meter hoog. Het wordt momenteel beschouwd als het grootste LEGO®-stadion ter wereld.

Vanwege zijn indrukwekkende afmetingen arriveerde het nieuwste model van Miniland in meer dan 60 stuks in LEGOLAND Resort en werd het ter plaatse geassembleerd. Ontworpen om de uitverkochte evenementen van de echte locatie te benadrukken, zitten meer dan 3.000 Minilanders in het stadion om de grote wedstrijd of het concert van die dag te zien. Het meest opvallende kenmerk van de structuur is het dak, met meer dan 3.500 pond aan LEGO. Meer dan een dozijn leden van het LEGOLAND Model Shop-team voltooiden de laatste installatie van het model, die in de loop van vier dagen plaatsvond.

Credits; Legoland California

In het SoFi Stadium-model zullen gezinnen plezier beleven aan het aanwijzen van Minilander-versies van het Super Bowl-kampioenschapsteam van dit jaar, aangezien de wedstrijd die op het veld in Miniland wordt gespeeld, de startselectie van de Los Angeles Rams weerspiegelt. Wees niet verbaasd als er ook een beroemde Minilander-muzikant verschijnt, waarmee hij de ongelooflijk getalenteerde artiesten die het hele jaar door in SoFi Stadium zullen optreden, nog eens extra in de verf zet.

Om de grootse opening van het stadion volgende week te vieren, zullen Aaron Donald, verdedigingsuitrusting voor de Los Angeles Rams, en leden van de Los Angeles Rams Cheerleaders LEGOLAND California Resort bezoeken voor speciale openingsdagfestiviteiten.