Plopsaland nacht van de abonees 2018

Bob Van Dyck van TPF trok op zaterdag 7 juli naar de nacht van de abbonees te Plopsaland De panne waar hij ook de steronthulling meemaakte van gers Pardoel.

De prestigieuze Story Walk of Fame aan het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne is opnieuw een ster rijker. En wat voor één! Niemand minder dan de Nederlandse hitsensatie Gers Pardoel kreeg er zaterdag een mooi plekje tussen alle andere grote namen.

Gers Pardoel, bekend van de hits ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Bagagedrager’ en ‘Zo Bijzonder’ en van zijn opmerkelijke deelname aan het populaire VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ gaf eerder dit jaar een intiem optreden in een uitverkocht Plopsa Theater. Op 19 januari 2019 keert hij opnieuw terug naar het Theater voor de unieke theatershow ‘Bijzonder’.
Een ster op de Story Walk of Fame is bijgevolg de kers op de taart van dit feestelijke gebeuren.

Heel de avond worden de 10.000 abbonees in de bloemetjes gezet met optredens, spelletjes tot laat in de avond en deze zal worden afgesloten met een vuurwerkshow.
Natuurlijk geeft Gers Pardoel op zaterdag 7 juli een fantastisch optreden tijdens de Nacht van de Abonnees samen met K3.

Foto’s: Deze foto’s werden genomen door Bob Van Dyck van Themeparkfreaks, waarvoor onze dank.