Plopsaland De Panne vanaf nu elke woensdag en zaterdag langer open

Tot en met 24 augustus gooit Plopsaland De Panne elke woensdag en zaterdag haar deuren open tot 22u30.

Fotocredit; Plopsaland De Panne

Op woensdagen worden bezoekers op een betoverende zeepbellenshow getrakteerd, op zaterdag kunnen ze dan weer van een spetterend vuurwerkspektakel genieten. Ook de attracties blijven op die avonden extra lang open.

Met deze warme dagen biedt Plopsaland De Panne haar bezoekers de kans om tijdens de avond het park te bezoeken, wanneer de temperaturen al wat gedaald zijn. Op woensdagen staan de Magic Bubble Nights op de planning, magische avonden met kleurrijke zeepbellenshows en extra animatie. Op zaterdagen zijn er vervolgens de Plopsa Late Nights waarbij de avond telkens met een spectaculaire vuurwerkshow afgesloten wordt. Op beide avonden zijn zowel het park als de (water)attracties tot 22u30 open.

Fotocredit; Plopsaland De Panne

Speciaal avondticket Bezoekers die het park enkel ’s avonds willen bezoeken, kunnen bovendien een exclusief avondticket aankopen. Met dat ticket kunnen ze vanaf 17u30 het park in voor 32,50 euro in plaats van 43,50 euro, ideaal om af te koelen op de (water)attracties na een warme dag. Het speciale avondticket kan zowel online als aan de kassa aangekocht worden.

Naast deze laatavondopeningen heeft Plopsa deze zomer meer dan 15 evenementen en shows op de planning staan. Voor een compleet overzicht van alle evenementen, openingsuren en -dagen kan je terecht op www.plopsa.be.