Plopsa parken zetten de zomer in.

Het is zover, de zomervakantie is officieel van start gegaan. De Plopsa-parken pakken dan ook uit met een reeks aan populaire events tijdens de vakantie.

Plopsaland De Panne

Meet & Greet met Klus

Kabouter Klus geeft de aftrap van de zomer in Plopsaland De Panne. Van 1 juli tot en met 27 augustus ontvangt Kabouter Klus, elk weekend, iedere bezoeker met open armen voor een onvergetelijke Meet & Greet.

F.C. De Kampioenen Fandagen

Van 7 juli tot en met 10 juli ontvangt Plopsaland De Panne de cast van F.C. De Kampioenen. Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoeten bezoekers hun favoriete Kampioenen in het enige echte F.C. De Kampioenencafé. Het park staat dan ook volledig in het teken van de gezelligste caféploeg van heel het land. Ontmoet de cast (Boma, Carmen, Marcske, Maurice, Fernand, Pascale, Goedele & Pol) gedurende vier dagen en ontdek de verschillende wereldberoemde decors van de serie.

De Nacht van de Abonnees

Op zaterdagavond 8 juli verwent Plopsaland De Panne haar abonnees met hét feest van het jaar: Nacht van de Abonnees. Hanne, Marthe en Julia van K3 zijn alvast van de partij en geven het beste van zichzelf tijdens een geweldig live optreden. Daarenboven krijgt iedere Plopsa-abonnee tal van kortingen en gratis geschenken op deze unieke avond. Het event wordt bovendien afgesloten met een magisch vuurwerk. De attracties in Plopsaland De Panne blijven tijdens dit evenement de volledige avond open waardoor abonnees de kans krijgen om urenlang attractieplezier te beleven bij zonsondergang.

Bumba Kids Parade

Op vrijdag 21 juli 2023 vindt de opening van de splinternieuwe indoorzone ‘Circus Bumba’ plaats in Plopsaland De Panne. Met deze opening genieten bezoekers voortaan van een volledig overdekte zone met vijf gloednieuwe attracties, een theater, een nieuw restaurant, twee horeca-punten en een winkel. De indoorzone betreft een investering van 12,5 miljoen euro. Speciaal voor de opening werden duizend exclusieve tickets gelauncht die kinderen bovenop hun toegangsticket een gratis Bumba-hoedje verschaffen. Deze mogen de kindjes vervolgens opzetten tijdens een unieke Bumba Kids Parade op de dag van opening.

Daarnaast pakt Plopsaland De Panne op woensdagen, van 19 juli tot en met 23 augustus, uit met een bubblicious concept: de Magic Bubble Nights! Magische bellen vullen de lucht en wonderlijke wezens nodigen de bezoekers uit om deze mysterieuze bellenwereld te ontdekken.

Kabouter Plop & Klus Show

Van 17 juli tot en met 4 augustus kunnen bezoekers iedere weekdag op avontuur gaan met Plop en Klus. Tijdens een spetterende show kunnen kinderen zich volop uitleven op de grappen en grollen van Kabouter Klus en kunnen ze hun dansbenen losgooien op de wereldberoemde Kabouterdans.

K3 Weekend

Tijdens het weekend van 22 en 23 juli komen Hanne, Marthe en Julia langs in Plopsaland De Panne. Tijdens dit spetterend optreden komen alle K3-hits, inclusief hun allernieuwste nummer Fata Morgana, aan bod. Dit weekend staat met andere woorden garant voor zomerse vibes en een onvergetelijke herinnering.

Samson & Marie Zomershow

Samson & Marie zijn deze zomervakantie (elke weekdag van 7 augustus tot en met 25 augustus) van de partij in Plopsaland De Panne voor de allereerste Samson & Marie Zomershow! Wat mogen bezoekers verwachten? De leukste nummers van vroeger en nu, de gekste versprekingen van Samson en een overvloed aan dolle fratsen, met andere woorden één groot feest op de Kiosk in Plopsaland De Panne! Bovendien zijn De Burgemeester en brandweerman Bill ook van de partij.

Plopsa Indoor Hasselt

F.C. De Kampioenen Fandagen

En ook in Plopsa Station Antwerp vinden er F.C. De Kampioenen Fandagen plaats. Van 7 juli tot en met 10 juli, kunnen bezoekers hun favoriete tv-iconen ontmoeten en met hen op de foto gaan in het indoorpark.

Plopsa Coo

De Smurfen Show

Van 15 juli tot en met 20 augustus kleurt Plopsa Coo volledig blauw. Grote Smurf en Smurfin komen namelijk langs vanuit het Smurfendorp en gaan op avontuur. Kom samen met hen meer dan 20 spectaculaire attracties uittesten waaronder de gloednieuwe coaster, De Smurfer. De achtbaan neemt bezoekers mee op een avontuurlijke rit doorheen het bos van Smurfenland.

Maya Show

Er is tijdens de zomermaanden voor ieder wat wils in Plopsa Coo. Bezoekers die geen fan zijn van De Smurfen kunnen ook, van 15 juli tot en met 20 augustus, naar hartenlust op avontuur gaan met Maya De Bij en haar vriendjes. Dit feestje wil je als bezoeker niet missen.

Magic Bubble Nights

Op 26 juli en 2 augustus begint er bij valavond iets te borrelen in Plopsa Coo: De Magic Bubble Nights. Duizenden magische bellen vullen de lucht en wonderlijke wezens nodigen bezoekers uit om samen deze mysterieuze bellenwereld te ontdekken.

K3 Weekend

Op 29 juli en 30 juli ontvangt K3 de bezoekers van Plopsa Coo met open armen. Bezoekers kunnen er genieten van een spetterend optreden waarbij zowel enkele klassiekers, alsook hun allernieuwste hit Fata Morgana op het programma staan tijdens dit feestweekend.

Plopsa Late Nights

Op 29 juli en 5 augustus ontpopt Plopsa Coo zich tot een magisch zomerdecor voor de Plopsa Late Nights. Tijdens deze twee nocturnes is het park uitzonderlijk tot 22u geopend zodat bezoekers de attracties ook bij het vallen van de avond kunnen betreden. Extra animatie, opzwepende muziek en een spetterend vuurwerk zorgen ervoor dat bezoekers zich voor even op een exotische bestemming wanen.

Plopsa Indoor Coevorden

Zomer met Bumba

Van 1 juli tot en met 3 september fleuren Bumba en zijn vriendjes het Theater in Plopsa Indoor Coevorden op met de ‘Bumba gaat op Reis’ show, een kleurrijke show waarin Bumba, Bumbalu en al hun vrienden de kleinste fans en hun ouders meenemen op een avontuur doorheen verschillende continenten.

Verblijven

Naast een bezoek aan de Plopsa-parken kunnen bezoekers er ook voor opteren te overnachten in het Plopsa Hotel of Plopsa Village! Speciaal voor de zomervakantie werd een zomer-arrangement samengesteld in het Plopsa Hotel, inclusief toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, een heerlijk ontbijtbuffet en ’s avonds een verrukkelijk avondbuffet in het prachtige ‘Le Grand Buffet’-restaurant. Alle info kan teruggevonden worden op www.plopsahotel.be.

Bezoekers zijn bovendien ook welkom in de themachalets en de themacaravan in Plopsa Village, waar ze kunnen overnachten in de Plop Chalet, de Bumba Chalet, de K3 Chalet of de Samson & Marie Caravan. Daarbij krijgen gasten toegang tot Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne. Alle info is terug te vinden op www.plopsavillage.be.