Piraten spoelen aan

In Sea Life Scheveningen sta je deze zomer oog in oog met piraten.

Van 9 juli t/m 4 september zijn in deze onderwaterwereld de piratenweken. Bezoekers gaan op zoek naar de schat en kunnen onderweg meedoen aan leuke piratenactiviteiten. Wie goed zijn best doet, ontvangt aan het einde van het bezoek een piratendiploma van Kapitein Kwallenbeet. 

Na een storm op zee is Kapitein Kwallenbeet aangespoeld op Scheveningen. Tijdens de storm is hij zijn schat kwijtgeraakt en een deel van de bemanning. Bij een bezoek aan Sea Life kan jij de kapitein gaan helpen. Met behulp van de schatkaart kan je in de attractie de aanwijzingen vinden die leiden naar de schatkist. Onderweg ontmoet je niet alleen de dieren uit de zee, maar leer je ook zwaardvechten, kan je jouw eigen piratenvlag maken en leer je belangrijke scheepsknopen. Dingen die een piraat natuurlijk nodig heeft. Tijdens je bezoek kan je aan de kapitein laten zien dat jij het in je hebt om een echte piraat te worden.

Credits; Sea Life Scheveningen

Ook het naastgelegen LEGOLAND® Discovery Centre staat tijdens de zomer in het teken van piraten. Sea Life en LEGOLAND® Discovery Centre zijn beide onderdeel van de Merlin Entertainments groep. De attracties zijn tijdens de zomervakantie dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website: www.sealife.nl

Credits; Sea Life Scheveningen

Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet u bekende vissen als de kabeljauw en het zeepaardje, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waant u zich in het tropisch regenwoud, u ziet de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de “gevaarlijke” piranha’s. Ervaar hoe het is om een duik te nemen in de tropische zeeën wanneer u door de onderwatertunnel loopt omringd door 180.000 liter water…inclusief zeeschildpad en prachtige koralen! Buiten ontmoet u ook nog de otters en de pinguïns.