Piratefest weekends

Boeiend plezier arriveert in LEGOLAND® Florida Resort met de terugkeer van PirateFest Weekends, elke zaterdag en zondag vanaf 21 januari.

Gedurende vijf opeenvolgende weekenden tot en met 19 februari kunnen gezinnen spelen als een piraat met een kaart vol avontuur, inclusief exclusieve meet & greets, nieuwe en terugkerende shows en een menu met smakelijke lekkernijen die elke piraat waardig zijn – allemaal inbegrepen bij toegang tot het pretpark.

Fotocredit; Legoland Florida

Het volledige entertainmentaanbod omvat de geheel nieuwe “Swashbuckler Shindig”, een piratendansfeest georganiseerd door de legendarische LEGO┬« Piratenkapitein. Gezinnen zullen genieten van de terugkeer van het muzikale avontuur met piratenthema “Treasure Behold” en “Academy of ARRRGH!” waar jonge zeerovers de “manieren van de piraat” kunnen leren. Elk weekend zijn er dagen vol piraten met LEGO-constructies en exclusieve meet & greets met Kapitein Roodbaard, Piratenkapitein, Piratenprinses en Zombiepiraat. Sluit je aan bij de Marooners en vier dat je een piraat bent in MINILAND met The Pirate Platoon en de Jolly Roger Scavenger Hunt. Pak een van de tijdelijke piratentraktaties, zoals de Walk the Plank Pork Sandwich met barrr-beque-saus. Junior piraten worden aangemoedigd om postzegels te verzamelen tijdens de volledige reeks activiteiten om een speciale piratenschat te claimen.

Gezinnen kunnen hun overvloed aan plezier afronden met een ritje aan boord van de geheel nieuwe Pirate River Quest. Deze unieke reis, aan boord van een vrij drijvende boot, reist door de grachten van de historische Cypress Gardens op zoek naar de verloren schat van Kapitein Roodbaard. Dit grappige verhaal ontvouwt zich steen voor steen met een luidruchtige bemanning van LEGO-piraten, terwijl avonturiers spannende sequenties en exotische wezens tegenkomen tijdens deze door een kapitein bestuurde boottocht. Het is alle hens aan dek voor deze schatzoektocht, terwijl de rijders onderweg de edelstenen, munten en gouden stenen van Kapitein Roodbaard tellen. Deze schat uit Florida zal nieuwe generaties boeien, als een gezinsvriendelijke rit voor piraten en landrotten van alle leeftijden.

Videcredit; Legoland Florida

De beste manier voor plunderende piraten en gewiekste zeevaarders om deze schat aan evenementen zoals PirateFest Weekends en de maidentrip van Pirate River Quest te ervaren, is met een Jaarpas, vanaf slechts $ 13 per maand met een kleine aanbetaling. Meer informatie op LEGOLAND.com/Florida.