Pirate River Quest

Ahoi avontuur!

LEGOLAND® Florida Resort kondigt aan dat Pirate River Quest op 12 januari zal openen en de koers uitstippelt voor 2023 als een jaar van fantastisch familieplezier in het themapark dat voor kinderen is gebouwd! LEGOLAND nodigt fans uit om “zich bij de bemanning te voegen” met de introductie van een geheel nieuwe vloot jaarpassen, beginnend bij minder dan $ 13 per maand na een kleine aanbetaling.

NIEUW! PIRATE RIVER QUEST OPENT OP 12 JANUARI

Op deze geheel nieuwe attractie varen kapitein-aangedreven boten door de natuurlijke gangen van Lake Eloise en de historische Cypress Gardens. De zoektocht naar de verloren schat van Kapitein Roodbaard tijdens deze gezinsvriendelijke boottocht ontvouwt zich steen voor steen met een verscheidenheid aan spannende scènes die het verhaal vertellen van een luidruchtige LEGO® piratenbemanning, een troep ondeugende apen en zelfs een angstaanjagende Kraken.

Met het debuut van Pirate River Quest heeft het resort de koers uitgezet voor familieplezier. Speciale evenementen en opwindend entertainment zorgen in 2023 voor dierbare momenten, te beginnen met Pirate Fest Weekends! Gedurende vijf opeenvolgende weekenden, beginnend op 21 januari, kunnen gezinnen genieten van dagen vol piratenspelen, inclusief exclusieve karakter-meet-and-greets, opwindend entertainment, LEGO®-constructies en speciaal eten – plus, het is inbegrepen bij de toegang tot het themapark of bij een Jaarpas.

Gloednieuwe shows met favoriete personages van fans en nooit eerder vertoonde verhalen zullen de juweeltjes zijn die de hele zomer plezier houden. Brick-or-Treat en Holidays bij LEGOLAND zullen ook terugkeren in het nieuwe jaar, groter dan ooit tevoren! LEGOLAND Florida Resort nodigt gasten uit om aan al deze avonturen in 2023 en meer te beginnen door als Jaarpashouder met een van de nieuwe Jaarpassen van het Resort “zich bij de bemanning te voegen”.

De Bronzen Jaarpas biedt meer dan 280 geweldige dagen pretparkplezier! De Bronze Jaarpas is exclusief voor inwoners van Florida en is nu beschikbaar voor $ 149,99. De Zilveren Jaarpas omvat meer dan 320 geweldige dagen pretparkplezier in 2023 en GRATIS parkeren voor $ 199,99. De Zilveren Jaarpas geeft ook extra voordelen, zoals 10 procent korting op eten, drinken, winkelen en verblijven in drie volledig thematische hotels ter plaatse, waaronder LEGOLAND® Hotel, LEGOLAND® Pirate Island Hotel en LEGOLAND® Beach Retreat. De Silver-jaarpas is beschikbaar op maandsalaris voor minder dan $ 13 per maand met een aanbetaling van $ 40.

De voordelen en toegang blijven groeien met de Gold Jaarpas. Deze nieuwe Gold Annual Pass bevat meer dan 350 geweldige dagen plezier voor zowel LEGOLAND Theme Park als Water Park in 2023 voor $ 239,99. Gasten kunnen ook toegang tot Peppa Pig Theme Park toevoegen voor slechts $ 30, wat minder is dan de kosten van een dag toegang. Gold-jaarpashouders kunnen ook genieten van 10 procent winkelkorting en 12 maanden onbeperkte toegang tot SEALIFE Aquarium Orlando, Madame Tussauds Orlando en LEGO® Discovery Center – Atlanta.

Voor de ULTIEME toegang en voordelen heeft de Platinum Jaarpas geen blokkeringsdagen voor toegang tot LEGOLAND Theme Park, Water Park, Peppa Pig Theme Park en biedt toegang tot meer dan 30 Merlin-attracties in de VS. De voordelen van de Platinum Jaarpas zijn gebaseerd op de vorige Pass-voordelen en inclusief GRATIS voorkeursparkeren voor $ 299,99, of minder dan $ 20 per maand met een aanbetaling van $ 60 als je bent ingeschreven voor het Maandelijkse Pay-programma.

Alle LEGOLAND Florida Resort jaarpassen zijn nu digitaal! Gasten krijgen direct na een online aankoop een digitale Jaarpas per e-mail toegestuurd. Na het uploaden van een foto kunnen de Passen direct bij de tourniquets worden gescand voor toegang. Jaarkaarten kunnen ook in de LEGOLAND® mobiele app worden geladen voor gemakkelijke toegang.

Fans en pashouders kunnen het verhaal van de eerste reis van Pirate River Quest volgen en ‘behind the bricks’-momenten en onthullingen zien die in 2023 komen door LEGOLAND te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.