Pirate River Quest

De nieuwste attractie van het attractiepark vaart op de historische kanalen van Cypress Gardens.

Fotocredit; Legoland Florida

Ankers wegen! Vaar aan boord van de geheel nieuwe Pirate River Quest, NU GEOPEND in LEGOLAND┬« Florida Resort. Deze unieke boottocht door de natuurlijke grachten van de historische Cypress Gardens neemt gezinnen mee naar een wereld vol avontuur op zoek naar de verloren schat van Kapitein Roodbaard, gestolen door een troep ondeugende apen. Buccaneers kunnen dagelijks aan deze zoektocht beginnen – alles inbegrepen bij algemene toegang tot het park of een jaarkaart.

Dit hilarische verhaal ontvouwt zich steen voor steen met een rumoerige bemanning van LEGO® piraten, terwijl avonturiers spannende sequenties en exotische wezens tegenkomen tijdens deze door een kapitein bestuurde boottocht. Van een gezonken piratenschip tot een angstaanjagende kraken in het weelderige landschap van Florida, dit verhaal boeit piraten en landrotten van alle leeftijden. Het is alle hens aan dek voor deze schatzoektocht, terwijl de rijders onderweg de edelstenen, munten en gouden stenen van Kapitein Roodbaard tellen.

De grootse opening van Pirate River Quest markeert de terugkeer van de rondvaartboten, al tientallen jaren een geliefd kenmerk van de historische tuinen. De nieuwe rit brengt een LEGO-twist die nieuwe generaties kennis zal laten maken met deze schat uit Florida. De reis biedt ook een nieuw en uniek uitzicht op de tuinen vanaf het open water van Lake Eloise, evenals een glimp van de flora en fauna van Florida aan boord.

Het roekeloze plezier gaat door in januari met de terugkeer van PirateFest Weekends, elke zaterdag en zondag vanaf 21 januari. Gedurende vijf opeenvolgende weekenden tot en met 19 februari kunnen gasten spelen als een piraat met een kaart vol avontuur, inclusief exclusieve meet-and- begroetingen, nieuwe en terugkerende shows en een menu met smakelijke lekkernijen die elke piraat waardig zijn.

Slimme zeevarenden kunnen de eerste reis van Pirate River Quest en een schat aan seizoensevenementen meemaken, waaronder Brick-or-Treat en Holidays in LEGOLAND, met een geheel nieuwe jaarpas, vanaf slechts $ 13 per maand met een kleine aanbetaling. Meer informatie op LEGOLAND.com/Florida.