Pirate River grote opening

Een gloednieuwe, roekeloze zoektocht wacht gezinnen die LEGOLAND® Florida bezoeken wanneer de Pirate River Quest op 2 november 2022 wordt geopend.

Ga in november aan boord van een gezinsvriendelijke boottocht om de verloren schat van Kapitein Roodbaard te zoeken door middel van een geheel nieuw hilarisch avontuur. De zoektocht om de verloren schat te ontdekken ontvouwt zich steen voor steen, terwijl gezinnen geconfronteerd worden met een verscheidenheid aan spannende reeksen gebouwd in weelderige tuinen die de verhalen vertellen van de rumoerige LEGO® piratenbemanning. Ruiters varen door de natuurlijke waterwegen terwijl ze het geheel nieuwe verhaal volgen met de nieuwste LEGO-piraatvriend, Calico Jade, en andere exotische LEGO-wezens, waaronder een flamboyante van heldere flamingo’s, een troep ondeugende apen en zelfs een angstaanjagende kraken.

Credits; Legoland Florida

Gelegen aan de natuurlijke doorgangen van Lake Eloise en de historische Cypress Gardens, is deze unieke rondvaart een avontuur dat gezinnen alleen kunnen zien in LEGOLAND Florida Resort!

Degenen die geïnteresseerd zijn om zich bij de bemanning aan te sluiten, kunnen ook hun ogen open houden op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube terwijl LEGOLAND Florida Resort “achter de stenen” momenten deelt van Pirate River Quest terwijl het klaar is om uit te varen 11-2-22!


Bezoek LEGOLANDFlorida.com voor meer informatie.