Petco Park

Slag, Slag, Zwaai! Vandaag heeft LEGOLAND® California Resort een LEGO® model onthuld van Petco Park, het thuisstadion van de San Diego Padres.

Het LEGO-model, gebouwd met meer dan 150.000 stenen, zal zich bevinden in ’s werelds eerste en enige MINILAND U.S.A.-versie van San Diego die op 23 maart in LEGOLAND California debuteert.

Fotocredit; Legoland California

Het levensechte honkbalveld kostte een team van vier Master Model Builders in totaal 1.200 uur om te voltooien. Het stadion zit vol met meer dan 1000 kleurrijke Minilanders die de Padres toejuichen en beschikt over een werkend videobord met geanimeerde scènes. Eerder deze week, voordat het Petco Park-model zijn thuis in LEGOLAND California vestigde, stopte het Petco Park-model bij zijn naamgenoot om te genieten van een spectaculair uitzicht op het honkbalveld terwijl de terreinploeg van de Padres het veld voorbereidde op weer een leuk honkbalseizoen.

Petco Park is een iconische toevoeging aan ’s werelds eerste LEGO-versie van San Diego in LEGOLAND California. Voor de nieuwe stad lieten Master Model Builders zich inspireren door de beste buurten en bezienswaardigheden van San Diego, waaronder de Rady Shell, Hotel Del Coronado, California Tower in Balboa Park, Del Mar Racetrack en Fairgrounds, en de ongelooflijke kustlijn van San Diego. De nieuwe toevoeging – die zich in de laatste fase van de bouw bevindt – zal prominente scènes, decors en thema’s bevatten die het DNA van de stad vormen. De nieuwe attractie in San Diego voegt zich bij New York, Washington D.C., Las Vegas en San Francisco, allemaal gelegen in MINILAND U.S.A., het hart van het park.