PEPPA PIG Theme Park Dallas-Fort Worth

Er zijn vijf attracties, zeven thema-speeltuinen, een waterspeeltuin en nog meer oinktastische ervaringen onthuld voor het PEPPA PIG-themapark in Noord-Texas, dat nu in aanbouw is. Na de succesvolle lancering van het PEPPA PIG-themapark in Florida in 2022, zal North Richland Hills het tweede zelfstandige themapark in de Verenigde Staten herbergen, gebaseerd op de geliefde Hasbro-preschoolfranchise. Deze attracties zorgen voor een onvergetelijk avontuur in het nieuwe PEPPA PIG-themapark, dat in 2024 wordt geopend.

Als de eerste beste vriend van veel kleuters moedigt Peppa kinderen aan om de wereld met vertrouwen te verkennen, waarbij elke eerste stap als een nieuw avontuur wordt beschouwd, van het alledaagse tot het epische. Het park is centraal gelegen in het hart van Noord-Texas, op slechts een paar kilometer afstand van de geliefde PEPPA PIG World of Play, een overdekte attractie met vrij rondlopende speelruimtes die perfect geschikt zijn voor kleuters.

Het nieuwe themapark is ontworpen om de ultieme ervaring voor de kleintjes te zijn en combineert interactieve attracties en themaspeeltuinen met karaktershows en een overdekte bioscoop voor entertainment met klimaatbeheersing. Elke hoek van het charmante nieuwe park is ingericht met kleuters in gedachten, van hun eerste achtbaanritten en kermisspelen met het hele gezin tot een pedaalpadavontuur speciaal voor kinderen, en een kleurrijk splashpad dat het springen in modderige plassen viert plezier! Tijdens elke ervaring zullen gezinnen snuiven, giechelen en samen met Peppa en haar vrienden hun eerste pretparkherinneringen creëren.

LEUKE RITTEN

Gezinnen kunnen samen rijden, vliegen en zeilen op vijf nieuwe attracties:

 • Daddy Pig’s Roller Coaster – Maak een ritje met Daddy Pig in zijn iconische rode auto en ga op een onverwacht avontuur wanneer Mr. Bull’s “de weg opgraven” je op een bochtige verkenningstocht door de nieuwe kortere weg van Daddy Pig stuurt. Deze gezinsvriendelijke spannende rit is de perfecte eerste achtbaan voor dappere kleine bezoekers.
 • Peppa Pig’s ballonvaart – Houd je stevig vast terwijl je de lucht in zweeft en geniet van een fantastisch uitzicht op het themapark PEPPA PIG tijdens deze gezinsvriendelijke rit in een luchtcarrousel.
 • Piratenboottocht opa Dog – Ankers weg! Vaar met Grandad Dog mee op deze familieboottocht om zijn verborgen schat te vinden.
 • Grampy Rabbit’s Dinosaur Adventure – Maak een ritje op een vriendelijke dinosaurus en ontdek prehistorische verrassingen op elke hoek van Grampy Rabbit’s Dinosaur Park. Ouders kunnen samen met hun kleine ontdekkingsreizigers meerijden op deze epische dino-zoektocht.
 • Mr. Bull’s High Striker – Zodra de hamer de bel van Mr. Bull’s High Striker raakt, stuitert je gezin de lucht in. Houd je goed vast en wees voorbereid op een verrassing, want wat omhoog gaat, moet ook naar beneden komen!
Fotocredit; Merlin Entertainments
SPEELRUIMTEN + EXTRA ATTRACTIES

Plons, klim en kruip! Het plezier blijft komen met waterspelen, spelletjes en speellandschappen op maat.

 • Muddy Puddles Splash Pad – Beleef een oinktastische tijd terwijl Peppa en George hun favoriete ding doen: op en neer springen in “modderige plassen.” Deze levendige speeltuin heeft spuitende fonteinen, glijbanen en andere waterige verrassingen om de speelervaringen op warme dagen super leuk, spetterend en koel te houden.
 • Peppa’s fietstour en George’s driewielerroute – De kleintjes fietsen zich een weg door een kampeeravontuur in het bos, door de ijskoude bergen om de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur te zien. Kleinere fietsers kunnen genieten van George’s kortere pedaalavontuur op driewielers die speciaal voor hen zijn gebouwd.
 • Kermis – Ontmoet Peppa en haar vrienden voor een kermisavontuur vol gratis spelletjes en attracties, waaronder de heteluchtballon van Miss Rabbit en de High Striker-attractie van Mr. Bull, die je meeneemt naar de lucht voor een panoramisch uitzicht op het themapark.
 • George’s Fort – Baan je een weg door een doolhof in Granny Pig’s Garden en ontdek George’s Fort, wachtend om ontdekt te worden.
 • De kas van opa Pig – Ontdek wat opa Pig kweekt – zou het iets roods en zachts kunnen zijn? Of groen en rond? Schuif door zijn kas en ontdek het.
 • Peppa Pig’s boomhut – Klim in Peppa’s niet zo hoge boomhut en glijd vervolgens naar de bodem voor nog meer gratis speelplezier.
 • Rebecca Rabbit’s Playground – Ga actief aan de slag en vind alle manieren om rond de konijnenholen te spelen, terwijl je springt, kruipt of springt om Rebecca Rabbit’s Playground te verkennen.
 • Madame Gazelle’s natuurpad – Ontdek wat mysterieuze voetafdrukken op de grond heeft achtergelaten terwijl je het natuurpad verkent met Madame Gazelle.
 • Mr. Potato’s Showtime Arena – Sluit je aan bij Peppa en haar vrienden onder het baldakijn op het podium van Mr. Potato met liveshows boordevol liedjes, spelletjes, gesnuif en gegiechel gedurende de dag.
 • De bioscoop – Neem een pauze van het zonnige plezier door enkele van je favoriete afleveringen van PEPPA PIG te bekijken op het grote scherm in onze binnenbioscoop.