Park Tivoli griezelt voor het eerst ook ‘s avonds

Ben je klaar voor een spannend avontuur in de schemering? Kom dan op 14 en 17 oktober naar Amusementspark Tivoli in Berg en Dal voor Tivoli’s Halloween Party. Het park is voor het eerst met Halloween geopend tot 19.30 uur en naast dat er griezelig leuk entertainment is, zijn de attracties ook geopend.

Zo heeft de Bomenheks samen met haar griezels het park overgenomen. Ze zal dan ook proberen om iedereen die ze tegenkomt te betoveren. Gelukkig is er Bomenfluisteraar Wout die haar wil stoppen. Help jij hem mee?

Ook kun je, als je durft, een spannend ritje maken door het Griezelbos waar de griezels tot leven zijn gekomen. Daarnaast zet een echte vuurspuwer het park in vuur en vlam tijdens een spectaculaire vuurshow en er loopt een levende vogelverschrikker rond.

Tivoli’s Halloween Party is vooral geschikt voor kinderen tot een jaar of 10, maar ook ouders en grootouders zijn van harte welkom om mee te doen aan de griezelige gezelligheid. Kinderen mogen natuurlijk verkleed komen als hun favoriete griezelfiguur.

Tivoli’s Halloween Party is onderdeel van Happy Halloween, dat van 7 t/m 22 oktober 2023 duurt. Het pretpark is in de herfstvakantie dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je kunt tijdens deze dagen genieten van leuke Halloween activiteiten, zoals een speurtocht, schminken en de Halloween Game Gallery.