Pairi Daiza is op zoek naar 100 nieuwe collega’s!

Net voor het begin van het seizoen 2022, is Pairi Daiza op zoek naar 100 nieuwe getalenteerde mensen, en biedt het een veertigtal verschillende functies aan zowel in het park als in haar Resort. Meer dan ooit ligt de nadruk op tweetaligheid, wat de deur verder opent voor extra Vlaamse collega’s.

Om efficiënt aan te werven met respect voor de geldende gezondheidsmaatregelen, vernieuwen we de manier waarop we rekruteren. We beginnen met de virtuele gesprekken vanaf 24 tot en met 28 januari. Na deze eerste kennismaking zullen overtuigende kandidaten ter plaatse uitgenodigd worden. Bij het begin van het seizoen op 12 februari zullen de eerste mensen al aan de slag kunnen.

Voor het eerst in haar geschiedenis zal de Beste Dierentuin van Europa onafgebroken open zijn gedurende elf maanden. Van 12 februari 2022 tot en met 8 januari 2023 heeft Pairi Daiza 100 extra mensen nodig. De getalenteerde mannen en vrouwen die we zoeken, zullen werken in de restaurants en andere horecapunten, het Resort, de winkels, maar ook in de afdeling voor het onthaal, de ticketing, onderhoud en verpleging.

De nieuwe werknemers zullen deel uitmaken van de Pairi Daiza-familie die nu al 450 familieleden sterk is. Daarbovenop zijn er ook elk jaar interimkrachten en studenten aan de slag in het park.

Jobs voor Vlamingen

Nog meer dan vroeger ligt de nadruk op meertaligheid. Dat betekent dat de kansen voor Vlamingen voor het grijpen liggen. Bovendien ligt Pairi Daiza voor veel Vlamingen niet ver van huis. Oost-Vlamingen uit Geraardsbergen, Ronse, of zelfs Oudenaarde, Ninove en zelfs Aalst zijn minder lang onderweg naar Pairi Daiza dan naar de Belgische kust. Hetzelfde geldt voor het Pajottenland ten zuidwesten van Brussel (Asse, Liedekerke, Dilbeek, …) en ook de stad Halle.

Het groeiende succes van Pairi Daiza bij het Vlaamse publiek maakt van kennis van het Nederlands een belangrijke troef voor kandidaten uit deze regio. Pairi Daiza is dé toeristische trekpleister van ons land. Daarom zoeken we mensen die blij worden van menselijk contact, door de bezoekers en de verblijvers van het park en het Resort te verwelkomen in hun eigen taal.

Daarnaast zijn er nog steeds enkele functies beschikbaar voor technische profielen. Belangrijk om weten is dat onze Job Days geen betrekking hebben op studentenjobs.
De HR ploeg zal over enkele weken afspraken plannen specifiek voor de studentenjobs tijdens het hoogseizoen.

Inschrijven kan op onze website

Om deel te nemen aan de Job Days 2022 van Pairi Daiza is het belangrijk om in te schrijven via https://www.pairidaiza.eu/nl/jobs

Daar staan alle vacatures in het Nederlands gepubliceerd.

Vacatures bij Pairi Daiza voor het volledige seizoen 2022

• Winkelbeheerder, verkoper in de winkelpunten
• Machinisten
• Pedagogische gidsen
• Barman, horecakassier, chef-kok gespecialiseerd in Chinese gerechten, sous-chef/gastronomische hulpkok, ober, kok gespecialiseerd in Thaise of Chinese keuken, beheerder horecapunten, magazijnier food & beverage, afwasser
• Medewerkers voor onthaal, reservaties, klantendienst, en eerste hulp
• Bagageverwerker, huishoudster, beheerder klantenrelaties, receptionist, kamermeisje of -jongen
• Schoonmaker
• Elektricien, mechanicien, technisch magazijnier, loodgieter, waterzuiveringstechnicus
• Architect, werfleider, werftechnieker