Paaspret

Vanaf zaterdag 30 maart is Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor kinderen vanaf 2 jaar, weer geopend. Naast dat er genoten kan worden van de attracties en speeltoestellen, is er tijdens het openingsweekend op 30, 31 maart en 1 april 2024 ook leuk Paasentertainment in het pretpark. 

Wat is Pasen zonder paaseieren zoeken? De Paashaas heeft eieren verstopt op het park en nodigt alle kinderen uit voor een spannende Paaseieren Race. Boer Harm van Harm’s Kippenfarm zal iedere ochtend om 11.00 uur aanwezig zijn om de race te begeleiden. Wie is zo snel als een haas en vindt de meeste eieren?

Na de race kunnen jullie Boer Harm ontmoeten bij zijn eigen Kippenfarm, waar hij verhalen deelt en leuke weetjes vertelt over zijn geliefde dieren.

Naast de zoektocht naar paaseieren zijn er nog veel meer leuke activiteiten te beleven. Zo huppelt de Paashaas vrolijk rond over het park en je kunt zelfs met hem op de foto. Tiffi & Toffi zijn uiteraard ook van de partij op het Paasfeest.

Nieuwe openingstijden in seizoen 2024

Amusementspark Tivoli is in 2024 geopend van 30 maart t/m 27 oktober. Vanaf 10.30 uur zijn de kassa, het restaurant en binnenspeeltuin geopend. Vanaf 11.00 uur gaat het pretpark open. In de meivakantie en tijdens de bouwvak (20 juli t/m 18 augustus) zijn de kassa, restaurant en binnenspeeltuin vanaf 10.00 uur geopend en het pretpark vanaf 10.30 uur geopend. Daarnaast zijn er in de zomervakantie en oktober evenementen waarbij het pretpark tot 19.30 uur geopend is.