O’zapft is! bij Heideparkresort

Noord-Duitse fans van Wiesn en Wasen kunnen de dirndl uit de kast halen en hun lederhosen strijken, want vanaf 22 september is in het Heide Park Resort het motto “O’zapft is!” op de “Oktoberfest dahoam”. Het is bijna alsof je feestviert in een feesttent op de blauw-witte Beierse Oktoberfest-mijl en in de rustieke herberg in het grootste pretpark van Noord-Duitsland. Nieuw dit jaar is dat alle Oktoberfest-fans op vrijdag en zaterdag de mogelijkheid hebben om in het donker in de achtbaan te rijden – op deze dagen is het verlichte park tot 22.00 uur geopend.

Buan en Madel testen hun Noord-Duitse kracht in de melk- en bierpullenwedstrijd, de sterkste Oktoberfesten verslaan Lukas helemaal naar de top. Zelfs mascotte Wumbo heeft de passende Oktoberfest-outfit uitgekozen en komt in Beierse klederdracht naar de meet & greet. Bovendien is er live muziek om te wiegen en dansen van de fanfare “The Three Summiteers” en Niko Stautmeister en band.

Als u veilig wilt zijn als het om eten gaat, heeft u dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om vooraf twee uur een tafel te reserveren in de admiraalsherberg. Voor € 50,00 per persoon krijg je een dagkaart en de gedekte tafel inclusief een hoofdgerecht naar keuze en een drankje van 0,5 liter. Als u al een ticket of jaarkaart heeft, betaalt u € 20,00. De Oktoberfest-deal is strikt beperkt en alleen online te boeken voor alle vrijdagen en zaterdagen.

De evenementperiode is 22 september t/m 24 september en 29 september t/m 1 oktober 2023. Een extra evenemententicket naast de dagkaart is niet nodig.
Meer informatie, prijzen en openingstijden vindt u op www.heide-park.de.