Opening Fury

Op zaterdag 22 juni was het eindelijk zover om naar Bobbejaanland te rijden voor Fury en Land of the Legends.

Vanaf 19.00 werden we verwacht aan de hoofdingang van het park waar we al een 3 tal weken niet meer waren geweest en zo konden we des te meer genieten van de werken die gedaan waren.
We hadden afgesproken met onze goede vriend en collega Joeri en natuurlijk onze vrienden van Bobfans.

Na ons aan te melden mochten we richting de ingangspoort gaan die ons toegang gaf tot Land of the Legends en hier stonden de eerste wachters ons al op te wachten met pijl en boog.

Na een korte wandeling zagen we een groot bord en de waternymfen waar we natuurlijk ook met veel plezier mee op de foto gingen.

Toen kregen we het imposante beeld van de Gardian te zien en onze mond viel helemaal open.
Het was prachtig afgewerkt met in het midden de gardian en langs de zijkanten verschillende poorten naar de attracties van dit gebied.

Na de voorstelling van directeur Yves Peeters en commercieel directeur Peggy Verelst kregen we nog een woord van de Gardian.

Eindelijk was het zover en mochten we de wachtrij van Fury binnen gaan.
Wat een prachtige wachtrij, volop gethematiseerd en knap afgewerkt (ook de andere wachtrijen zijn prachtig afgewerkt).
Doordat de achtbaan nog eigenlijk niet volledig in orde was, reed er op dit moment maar 1 karretje maar je had zoveel te zien rondom en je kon lachen met de mensen hun gezichtsuitdrukkingen. Zo stond je in een mum van tijd in het station zelf.

Hier kan je dan kiezen voor links gaan staan en zeker en vast vooruit te rijden of je gaat rechts en dan heb je de keuze mogelijkheid om vooruit of achteruit te gaan, maar hou wel rekening dat daar de meerderheid op achteruit duwt.

We hebben met de opening de baan achteruit gedaan en de dag erna vooruit gedaan.
Deze baan is echt top en gaat veel mensen bekoren.
Voor deze baan komen we zeker nog een paar keer terug en met deze hitte zal het stuk van de waternymfen heel welkom zijn.

Hieronder kan je de rest van onze foto’s zien incl een filmpje van de opening.