Oktoberfest

Waarom ver weg zoeken als het goede zo dichtbij is.

Fans van de Wiesn en Wasen kunnen de lederhosen uit de kast halen en de dirndl strijken, want na het grote succes van vorig jaar is het dit jaar in het Heide Park Resort tijd om “thuis het Oktoberfest te vieren” – met veel plezier en spelletjes voor het hele gezin.

Het is bijna alsof je in een feesttent staat op de blauw-witte Oktoberfest-mijl en in de rustieke taverne in het grootste pretpark van Noord-Duitsland. Bij de start van het Oktoberfest op 10 september gaf de betoverende backqueen Enie van de Meiklokjes haar hart weg. ’s Middags versiert ze uitsluitend zoete peperkoekharten met deelnemers in de taverne – want die horen natuurlijk bij het Oktoberfest.

Fotocredit; Heide Park Resort

De Oktoberfest-mijl in het Heide Park Resort maakt indruk met stevig eten, het beste bier en geweldig entertainment tijdens de evenementenperiode. De Noord-Duitse troepen van Buan en Madel kunnen worden gemeten bij de Beierse spelstations – wie is de snelste in de melkcompetitie, wie raakt Lukas naar de top en wie duwt de bierpul naar het doel? Foodtrucks zorgen voor het fysieke welzijn en de nodige verfrissing tussendoor. In de weekenden is er ook veel livemuziek van Niko Stautmeister, Schlagerexpress en de fanfare “Die Drei Gipfelstürmer” om te wiegen en te dansen.

Dappere Buan en Madel durven dan de attracties van het park te proberen, zoals de enige wing coaster van Duitsland “Flug der Demonen”, de houten achtbaan Colossos of de klassieke Big Loop. Peppa Pig Land met veel attracties wacht op de kleintjes en de populaire mascotte Wumbo heeft zich voor de Meet & Greet verkleed in zijn Beiers kostuum.

Fotocredit; Heide Park Resort

Als je na zoveel achtbanen, krachtmeting en zwaaien geen zin hebt om naar huis te gaan, kun je in het parkeigen avonturenhotel of het vakantiekamp verblijven en het plezier voor het hele gezin gewoon met een dag verlengen.

De evenementenperiode is 10 t/m 25 september 2022. Een extra evenementenkaart voor de dagkaart is niet nodig.