Ninjago weekends

Het is tijd om je Spinjitzu-training te starten, de kracht van de elementen onder de knie te krijgen en je ninjabewegingen te oefenen!

LEGO® NINJAGO® Weekends in LEGOLAND® California Resort gaan officieel van start van 21 januari – 20 februari, om de opening van het nieuwe LEGO® NINJAGO® Trainingskamp van het Park te vieren. Met LEGO® NINJAGO Weekends kunnen gasten zich volledig onderdompelen in het NINJAGO-universum en genieten van leuke activiteiten, shows en entertainment.

Fotocredit; Legoland California

LEGO NINJAGO Training Camp biedt gasten de ultieme ninja-trainingstest. De nieuwste aanwinst van het park biedt interactieve speelruimtes vol glijbanen, obstakels en zelfs het zeilschip van Master Wu, waardoor gasten van alle leeftijden de kans krijgen om hun evenwicht, behendigheid en kracht te testen. De nieuwe speelruimte is niet alleen ADA-conform, maar ook ADA-inclusief en biedt gasten rolstoeltoegang tot verhoogde platforms, plus geluid en interactieve elementen om zintuiglijk spel op geschikte hoogtes te ondersteunen.

Dit exclusieve evenement in het weekend nodigt gasten uit om LEGO® NINJAGO® World, de Imagination Zone en het gazon in Miniland U.S.A te verkennen met entertainment, attracties en opwinding, waaronder:

Shows

• School of Spinjitzu: Ben je klaar om te trappen, hakken, draaien en balanceren als een ninja? Breng je beste moves naar deze actieve show in trainingsstijl waarin je een “ninja” wordt
• Ceremony of the Elements: sluit je aan bij meester Wu en je favoriete NINJAGO-ninja’s om je vaardigheden te testen en te vieren in de laatste NINJAGO-show van de dag
• Taiko Drummers: geniet van de live vrolijke geluiden van de Taiko Drummers-groep!

Activiteiten

• Tranquility Kid’s Yoga: Ontspan, stretch en laat je innerlijke zen voelen met Kid’s Yoga in de elementaire fase
• Meet and greet LEGO NINJAGO-personages: maak kennis met je favoriete NINJAGO LEGO-personages, waaronder Kai, Jay, Nya en het nieuwste LEGO-personage van Resort, Meester Wu
• Gouden Ninja-speurtocht: de gouden wapens van de NINJAGO ninja’s zijn verdwenen uit hun dojo! Help bij het vinden van elk gouden wapen verspreid over NINJAGO World en Imagination Zone en maak een foto van elk wapen. Ontvang een NINJAGO-beloning als je klaar bent!
• Serpentine Build: Eer de Venomari-stam en verenig je met mede-serpentine-leden door deel te nemen aan een LEGO-slangenbouw!

LEGO NINJAGO Weekends zijn bij de toegangsprijs inbegrepen, samen met alles wat LEGOLAND® te bieden heeft. Gasten kunnen kaartjes kopen en hun plek reserveren via het reserveringssysteem van LEGOLAND California voor hun gewenste parkbezoek. Na een dag vol plezier kun je een nachtje ninja logeren in een van de hotelkamers met NINJAGO-thema in het eigen LEGOLAND Hotel, direct naast de ingang van het park. Ga voor meer informatie over het resort, het werkschema en om reserveringen te maken naar: www.legoland.com/california.