Ninjago weekends

HI-YAH! LEGOLAND® California Resort roept alle ninja’s op om zich bij de Elemental Masters aan te sluiten met de terugkeer van LEGO® NINJAGO® Weekends, die plaatsvinden op zaterdag en zondag van 20 januari tot en met 18 februari en maandag 19 februari. LEGO NINJAGO Weekends zijn ontworpen zodat gasten zich volledig kunnen onderdompelen in het NINJAGO-universum met activiteiten met ninja-thema, opwindende shows en interactief entertainment.

Maak je klaar om je NINJAGO Dragon Power-hoofdbanden aan te trekken en verfijn je ninjavaardigheden tijdens een spionagevrije speurtocht om de helden te helpen bij het zoeken naar de ontbrekende drakenkernen. Maak kennis met alle nieuwe kostuumpersonages zoals Sora en Arin, en geliefde ninja’s Jay, Lloyd en Nya. Doe mee aan de Ultimate Dragon LEGO-build en ontketen vervolgens je krachten in LEGO NINJAGO: The Ride. Glij, klim en speel op het NINJAGO Trainingskamp, verzamel pop-insignes met een thema en sluit de dag af met een 4D-film, LEGO NINJAGO: Meester van de 4e Dimensie. Of houd de krijgersgeest levend met entertainment, waaronder:

 • (NIEUW) Whip Around Dance Party: Neem een pauze van je training en laat je beste ninjadansbewegingen zien op dit leuke en interactieve dansfeest.
 • School van Spinjitzu: poseer, balanceer, hak en draai als een ninja in deze dynamische show in trainingsstijl.
 • Dragon’s Drumbeat: voel de ritmische kracht van draken in deze energieke uitvoering met muziek en drumwerk.
 • Ninja’s Unite Celebration: Verenig en vier dat je een Meester-Ninja wordt met je favoriete NINJAGO-personages tijdens een feestelijke ceremonie als geen ander.
 • Dragon Breath Yoga: breng de innerlijke rust van een vechter tot leven tijdens een unieke yoga-ervaring geïnspireerd door een ademende draak.

Ninja’s kunnen zich verenigen met een geweldige nieuwe deal die beschikbaar is voor LEGO® NINJAGO® Weekends! Van 8 januari tot en met 10 maart zijn kindertickets ter waarde van $ 25 verkrijgbaar op LEGOLAND.com.

De opwinding houdt daar niet op! Het seizoen 2024 zal ook een reeks spannende gebeurtenissen kennen, waaronder het debuut van een nieuw land, Dino Valley, en de eerste LEGO World Parade in Noord-Amerika. Dit is wat je kunt verwachten:

 • Dino Valley (lente): In het voorjaar van 2024 komen dinosaurussen tot leven in Dino Valley. Het nieuwe terrein bij de ingang van het park zal beschikken over drie brullende attracties, een opnieuw ontworpen bouw- en speelruimte en heel veel prehistorisch plezier.
 • LEGOLAND Waterpark (lente): maak je klaar om de lente in te duiken! LEGOLAND Waterpark gaat dit seizoen weer open met meer dan zeven glijbanen, zandstranden en de unieke Build-A-Raft River, plus Pirate Reef en LEGO Legends of CHIMA Waterpark met 4 hectare waterplezier!
 • LEGO World Parade (zomer): Vanaf deze zomer kunnen gezinnen de allereerste LEGO World Parade in Noord-Amerika beleven, exclusief in LEGOLAND California Resort.
 • GA Xtreem! (Zomer):Maak je klaar voor GO Xtreme! Bereid je voor om op het puntje van je stoel te zitten terwijl professionele atleten adembenemende stunts en zwaartekracht tartende acts laten zien tijdens deze leuke zomershow.
 • Rood, Wit & BOOM (zomer): De zomer warmt op in LEGOLAND California Resort met een met sterren bezaaide 4 juli-viering: Rood, Wit & BOOM! De hele dag kunnen kinderen van alle leeftijden deelnemen aan volledig Amerikaanse familiepicknickspellen en bouwactiviteiten. ‘S Avonds combineert de avondvuurwerkshow patriottische muziek met oogverblindend vuurwerk.
 • Brick-or-Treat (september – oktober): de Monster Party keert terug! Brick-or-Treat zal LEGOLAND California Resort betoveren met tonnen snoep, een geweldige showopstelling, exclusieve LEGO-personages en meer!
 • Feestdagen in LEGOLAND (november – december): Vier het seizoen met LEGOLAND California’s Holidays-evenement. Gezinnen krijgen de kans om LEGO Santa te ontmoeten en te genieten van een reeks seizoensactiviteiten, bouwwerken en avonturen in het hele resort.
 • Kinderoudejaarsavond (31 december): laat bedtijd je plezier niet bederven! De oudejaarsfestiviteiten beginnen al vroeg in het LEGOLAND California Resort met een feest waarmee kinderen het jaar 2025 kunnen inluiden zonder hun bedtijd te missen! Kinderoudejaarsavond biedt livemuziek, entertainment en een speciale aftelling voor het nieuwe jaar om 18.45 uur.