Nieuwe toevoegingen komen eraan

Aquatica Orlando, verkozen tot het nummer 1 openluchtwaterpark van het land volgens de USA Today 10Best Reader’s Choice Awards, is verheugd om later dit jaar een aantal belangrijke toevoegingen aan te kondigen.

Fotocredit; Aquatica Orlando

Turi’s Kid Cove gaat naar verwachting open in het voorjaar van 2023. Deze GLOEDNIEUWE waterspeeltuin zal waterpalmen, kantelende emmers, sproeistralen, waterbobbles en meer bevatten. Bovendien kunnen kinderen een tube pakken en plezier maken op de GLOEDNIEUWE Tamariki Twirl-waterglijbaan met een pint-sized halfpipe speciaal voor hen! Deze nieuwe speelruimte bevindt zich tussen Big Surf Shores en Mango Market en is de perfecte plek voor onze jongste gasten om af te koelen met veel spetterend waterplezier en voldoende zitplaatsen rondom voor rust en ontspanning.

Turi’s Kid Cove is niet de enige gloednieuwe toevoeging die in 2023 naar Aquatica Orlando komt. Zorg ervoor dat je met ons meedoet voor:
 • Beach Nights: elke zaterdag in januari en februari, daarna weer van oktober tot december
  Na een dag vol plezier in het water kunnen gasten laat blijven voor gezinsvriendelijke films en games op het grootste strand van Orlando! Neem een dekentje mee of ga zitten op een van onze strandstoelen en geniet elk weekend van een andere film. Verse popcorn, heerlijk eten, snacks, warme chocolademelk en fonteindrankjes zijn te koop bij Kura’s Beachside Panini. Bezoek voor extra Polynesische sferen de nieuwe Trader Turi’s Tiki Bar voor een selectie speciale cocktails, diepvriesfavorieten, warme chocolademelk voor volwassenen en meer.
 • Viering van 15 jaar plezier: 1 – 15 maart
  Amerika’s nummer 1 openluchtwaterpark viert 15 jaar opening en het waterpark viert 15 dagen feest met onze gasten met leuke verrassingen en zelfs een gratis geschenk voor Pass-leden.
 • Aloha to Summer: elke zaterdag en zondag in mei
  Elke zaterdag en zondag in mei verwelkomt Aquatica Orlando de zomer met opwinding en introduceert een GLOEDNIEUWE gebeurtenis om de zomer in stijl af te trappen. Met verlengde parkuren tot 20:00 uur en exclusieve vroege toegang voor Pass-leden kunnen gasten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat ‘hallo’ tegen de zomer zeggen!
 • Fiesta Aquatica: elke zaterdag en zondag, 16 september – 15 oktober
  Op veler verzoek keert Fiesta Aquatica terug naar het bekroonde waterpark, groter en beter dan voorheen, om de National Hispanic Heritage Month te vieren. Dit onvergetelijke zwembadfeest zal gasten omringen met zinderende Latijns-Amerikaanse flair, muziek en eten. Fiesta Aquatica is inbegrepen bij de toegang tot het park zodat gasten het zomerplezier nog langer kunnen behouden.