Nieuwe darkride

The Curse at Alton Manor is de officiële naam van de nieuwe attractie en wordt de meest meeslepende dark ride van het resort tot nu toe.

Er is ook een griezelig beeld onthuld van het nieuwe spookhuis waar je doorheen kunt rijden, wat een hint is naar de attractie wanneer deze dit voorjaar wordt gelanceerd.

Fotocredit; Alton Towers

Het resort houdt de ritdetails, waaronder het achtergrondverhaal van het sinistere verleden van het landhuis, voorlopig geheim, maar het hoeft gezegd dat het een angstaanjagende rit zal worden die zowel dappere jongeren als volwassenen zal doen schrikken en opwinden, aangezien het hen op een huiveringwekkende manier een reis door de spectaculaire wendingen van het vervloekte landhuiszal brengen.

Hoewel er beperkte informatie is over wat je kunt verwachten met de rit zouden de makers van The Curse at Alton Manor nieuwe en onvoorstelbare manieren hebben gevonden om fans bang te maken en te verrassen, met speciale effecten en beelden die nog nooit eerder zijn vertoond van een Brits themapark.

De spookachtige locatie waar Alton Manor woont, was ooit de thuisbasis van de attractie Duel, maar de attractie werd abrupt gesloten nadat het gebouw vorig jaar werd teruggenomen vanwege onnatuurlijke activiteit in het gebied.

Hoewel informatie over de vreemde gebeurtenissen in het huis beperkt is, biedt de afbeelding een aantal aanwijzingen over wat fans te wachten staat die The Curse op Alton Manor durven te rijden, maar The Resort laat het aan fans over om dit uit te zoeken .

KATE MCBIRNIE, HEAD OF PRODUCT EXCELLENCE AT ALTON TOWERS RESORT

“Laat het aftellen beginnen! The Curse at Alton Manor is geen gewone dark ride. Het heeft alle componenten van een bovennatuurlijk verhaal – het is duister, meeslepend en belooft een aantal spannende en enge momenten onderweg. Fans van griezelige ritten zullen deze zeker waarderen. Meer details over The Curse at Alton Manor worden volgende maand onthuld, dus houd ons in de gaten voor wat komen gaat.”

Alton Towers Resort staat bekend om het aanbieden van attracties van wereldklasse voor gasten van alle leeftijden, waaronder Wicker Man, de eerste houten achtbaan in het VK die in meer dan 20 jaar is gebouwd, Oblivion, ’s werelds eerste verticale drop-achtbaan en The Smiler, ’s werelds eerste 14 lus achtbaan, om er maar een paar te noemen. Het themapark in Staffordshire blijft miljoenen gasten van over de hele wereld verwelkomen en biedt elk seizoen gedenkwaardige en unieke ervaringen en evenementen.