Nieuw masterplan

Plopsa zet, met een investering van 80 miljoen euro, alles op alles in Holiday Park Germany. Er zal de aankomende 5 jaar geïnvesteerd worden in nieuwe themagebieden met nieuwe attracties, en een nieuw waterpark.

Concreet zal ruim 40 miljoen euro van dit investeringsbedrag gespendeerd worden aan nieuwe themagebieden met nieuwe attracties. In het voorjaar van 2025 staat de opening van een nieuwe overdekte Smurfen-attractie op de planning, alsook de opening van een nieuw themagebied aan de oever van de vijver van Holiday Park Germany. In 2026 wordt er, in samenwerking met Tomorrowland, een nieuwe spectaculaire en unieke attractie voorzien waarbij het park zich vooral wil richten tot tieners. De eerste bouwfase van dit project is ondertussen van start gegaan.

Maar ook in 2024 staat er al het één en ander op de planning.

“De bezoekers hoeven zeker niet tot 2025 te wachten op nieuwe attracties. Enkele nieuwe attracties zullen deze zomer reeds operationeel zijn. Daarover maken we meer details bekend tijdens de Grand Opening van Holiday Park Germany op 23 maart.”
Bernd Beitz, Directeur Duitsland Plopsa

Daarnaast breidt Plopsa, in samenwerking met de gemeente Haßloch, waar Holiday Park Germany gelegen is, uit met een gloednieuw waterpark. Het waterpark zal voorzien worden van verschillende zwembaden, waterglijbanen en gethematiseerde speelelementen. Voor deze investering wordt er opnieuw 40 miljoen euro uitgetrokken. Het waterpark moet met zijn grote binnen-en buitenoppervlakten gelijkstaan aan een onvergetelijke dag waterplezier, én moet, samen met Holiday Park Germany, ook bezoekers van buiten de regio aantrekken.

“Met deze investeringen van 80 miljoen euro wensen we een nóg betere bezoekerservaring te creëren. Wij zijn er steevast van overtuigd dat we met deze ingrepen het potentieel van Holiday Park ten volle benutten en dat dit het park op de kaart zal zetten als de ultieme familiebestemming.” Carl Lenaerts, CEO Plopsa

Fotocredit: Holiday Park/Plopsa