Movie Park Germany seizoen 2023 terugblik

De laatste scènes van het Halloween-seizoen van dit jaar zijn opgenomen en Europa’s grootste Halloween-evenement laat zijn sporen na! Movie Park Germany behaalt een solide totaalresultaat voor de seizoensperiode van maart tot november 2023 met bezoekersaantallen die stabiel blijven op het niveau van vorig jaar.

Niet alleen de nieuwe attracties van dit jaar, maar ook een sterke Halloweenherfst met veel bezoekers had een positief effect op Hollywood in Germany. Voordat de parkactiviteiten op 1 december worden voortgezet met de nieuwe winterevenementen-reeks “Movie Park’s Hollywood Christmas”, trekt Duitslands grootste film- en pretpark na 203 operationele dagen zijn conclusies:

“We zijn zeer verheugd dat Movie Park Germany na het sluiten van de studiopoorten op 12 november over het algemeen een goed resultaat heeft kunnen behalen voor het reguliere seizoen 2023,” zegt Managing Director Thorsten Backhaus. “Niet alleen ons showprogramma met de nieuwe stuntshow “Operation Red Carpet” of de magic show “Sherlock Holmes – A Game of Mystery” met illusionist Christian Farla trok veel bezoekers naar het park, maar ook ons 25e Halloween Horror Festival. Na de laatste twee regenachtige weken van de zomervakantie konden we half november bijna een inhaalslag maken, niet in het minst dankzij een succesvol Halloween jubileumseizoen.”