Movie Park Germany brengt magie terug

Nieuwe Sherlock Holmes show met bekroonde illusionist Christian Farla betovert gasten vanaf juli!

Sherlock Holmes gaat binnenkort op onderzoek in Movie Park Germany – voor waarschijnlijk de meest magische zaak uit zijn carrière! Want niemand minder dan de gerenommeerde en bekroonde meesterillusionist Christian Farla zal in Studio 7 in de rol van de wereldberoemde detective stappen en de gasten betoveren met een nieuwe thematische illusieshow. Hoewel magiërs hun trucs nooit onthullen, kan een geheim al aan het licht komen: De gloednieuwe familieshow “Sherlock Holmes – A Game of Mystery” zal vanaf 1 juli tot en met 28 augustus 2022 exclusief te zien zijn in Duitslands grootste film- en pretpark.

Credits; Moviepark Germany

“Entertainment speelt dit jaar weer een belangrijke rol in Movie Park! Daarom zijn we blij dat we Christian Farla, zo’n gerenommeerde en getalenteerde illusionist, op het podium van Studio 7 kunnen brengen,” zegt Thorsten Backhaus, directeur van Movie Park Germany. “Naast de Stunt Show, Jet Ski Show, Street Entertainment en Plaza Show breiden we niet alleen ons showprogramma voor het hele gezin uit, maar kunnen we ook onze identiteit als filmpark verder benadrukken met deze nieuwe, indrukwekkende show rond de beroemdste detective uit de geschiedenis van tv en literatuur.”

De internationaal bekende illusionist en ontsnappingskunstenaar Christian Farla, oorspronkelijk uit Nederland, heeft over de hele wereld opgetreden, van Las Vegas tot China en in bijna alle landen van Europa. Met zijn optredens in tv-shows als “Britain’s Got Talent” (UK), “Le Plus Grand Cabaret du Monde” (Frankrijk) en “Das Supertalent” (Duitsland, finale) heeft hij wereldwijd al miljoenen kijkers bereikt met zijn magieshows. Hij is de enige Europese illusionist die drie keer de MERLIN Award voor “Illusionist van het Jaar” heeft gewonnen en twee keer de IAAPA Big E Award voor “Best Illusion Show”.

“Ik kijk er echt naar uit om op te treden in Movie Park Germany. Het is mijn favoriete pretpark en film en magie hebben een innige geschiedenis sinds Georges Méliès. Studio 7 heeft ook een lange geschiedenis met illusieshows en ik ben vereerd om die magie terug te brengen,” zegt Christian Farla. “Ik heb al meer dan 4000 shows gegeven in Duitsland en ik kan niet wachten om de fans weer te ontmoeten en het publiek te entertainen met mijn nieuwe illusies. ‚Sherlock Holmes – A Game of Mysteryheeft ook een cast met Bianca Farla als Irene Adler en Dave van der Wal als Professor Moriarty en de Showgirls of Magic. Ga met ons mee in de mysterieuze wereld van superdetective Sherlock Holmes!”

De nieuwe gezinsvriendelijke show neemt het publiek mee naar het Victoriaanse Londen aan het eind van de 19e eeuw. Steeds meer mensen in de stad verdwijnen spoorloos, de kranten stapelen zich op met krantenkoppen en aangiften van vermiste personen. Een zaak voor 221B Baker Street! De burgers kunnen alleen op meesterdetective Sherlock Holmes vertrouwen om de mysterieuze verdwijningen op te lossen en de persoon achter alle machinaties te vinden: Holmes’ oude bekende nemesis Professor Moriarty! De grenzen tussen illusie en werkelijkheid blijven verdwijnen en het publiek is getuige van spectaculaire grootse illusies. Mensen verdwijnen en verschijnen weer. Op het einde staan Holmes en Moriarty tegenover elkaar en er kan maar één winnaar zijn. Een speciaal soort schaakspel tussen de twee rivalen beslist uiteindelijk over de uitkomst van de mysterieuze zaak.

De grote illusieshow zal tot drie keer per dag te zien zijn in Movie Park´s Studio 7. Christian Farla’s unieke illusie The Jaws Escape” zal ook deel zijn van de voorstelling. Gasten kunnen zich ook verheugen op spectaculaire trucs zoals de “Eclipse” of de “Double Spiker”. Met meer dan tien grootschalige illusies zal Farla de zintuigen en waarneming van het publiek op de proef stellen en voor nog meer filmische entertainment in Hollywood in Duitsland zorgen.

Meer informatie over Christian Farla is te vinden op zijn officiële website op https://www.christianfarla.nl/