Monsters zijn officieel aangekomen

Parkgasten kregen een vroege Halloween-traktatie toen LEGO® Monsters begonnen te arriveren voor het Halloween-feest van LEGOLAND® California Resort, Brick-or-Treat presents Monster Party.

Fotocredit; Legoland California

Heksen, geesten en vampiers begaven zich naar de ingang van het familiepretpark om zich bij LEGO® Zombie Cheerleader en Monster Rocker aan te sluiten, net op tijd terwijl het park verandert in het ultieme Halloween-feest voor kinderen. Vanaf 17 september worden gezinnen aangemoedigd om hun feestelijke kostuums te pakken en mee te doen!

Naast de nieuwe LEGO®-personages bevat Brick-or-Treat het debuut van de geheel nieuwe 4D-film ‘The Great Monster Chase’, een kindvriendelijke film, uitgebreide decoratie, LEGO-bouwactiviteiten, nieuwe entertainment- en traktatiestations. Voor nog meer opwindende opwinding is de kenmerkende achtbaan van het park omgetoverd tot de Disco Dragon Coaster met een groovy soundtrack en feestelijke decoraties.

Brick-or-Treat is inbegrepen in een algemeen toegangsbewijs en geselecteerde jaarpassen. De Halloween-festiviteiten beginnen op zaterdag 17 september en gaan elke zaterdag door tot 29 oktober en zondag 30 oktober. Ga voor meer informatie en om tickets te kopen naar www.legoland.com/california.