Miniland House

Oproep aan alle woningzoekenden! Allie Lutz van Buying Beverly Hills heeft haar meest exclusieve eigendom tot nu toe op de lijst gezet: een met de hand gebouwd huis aan het strand, volledig gemaakt van LEGO®-stenen in LEGOLAND® California Resort. Dit LEGO-huis, genesteld in Coronado in MINILAND San Diego, werd gebouwd met meer dan 50.000 LEGO-stenen en kostte een team van Master Model Builders 380 uur om te voltooien. Voor de allereerste keer heeft een gelukkige familie nu de kans om in deze boeiende LEGO-wereld te “leven” – als Minilanders!

Fotocredit; Legoland California

Wat zijn minilanders? Minilanders zijn de bewoners van MINILAND U.S.A. – het hart van LEGOLAND California Resort gebouwd op schaal 1:20. Met een lengte van maar liefst tien centimeter verwelkomt deze LEGO-populatie de toekomstige bewoners van dit nieuw gebouwde huis met open stenen. Vanaf vandaag kunnen jij en maximaal 10 leden van je gezin (inclusief je harige familieleden!) bieden op de mogelijkheid om in het LEGO-huis te “wonen” door te bieden op een openbare veiling. De hoogste bieder zal Minilanders laten ontwerpen en bouwen in hun LEGO-gelijkenis en zal klaar zijn om vóór Labor Day “in te trekken” om van die zomerse uitzichten te genieten. Alle veilingopbrengsten komen ten goede aan Merlin’s Magic Wand Foundation, een non-profitorganisatie die samenwerkt met Merlin Entertainments om magische ervaringen te bieden aan kinderen die ze het meest nodig hebben. De veiling is nu live tot en met 7 augustus en de aanbieding is te vinden op deze site.

Lutz, een makelaar in luxe onroerend goed gevestigd in Californië, overlegde met Master Model Builders bij LEGOLAND California om een strandhuis in ambachtelijke stijl te creëren dat elk gezin zou willen bezitten.

“Ik ben verheugd om dit buitengewone pand op de lijst te zetten en kan niet wachten om getuige te zijn van de vreugde die het zal brengen aan de familie die trotse bewoners van Minilander wordt”, zegt Lutz.

“In MINILAND U.S.A. krijgen onze bewoners ongeëvenaarde dagelijkse zorg en worden ze nooit ouder”, zegt Kurt Stocks, president van LEGOLAND California Resort. “Stel je voor dat je elke dag ‘wakker wordt’ in een levendige wereld vol prachtige zandstranden en zorgvuldig vervaardigde meubels – elke hoek van dit huis stimuleert speelsheid en wacht erop om ontdekt te worden. Bovendien is de magie van MINILAND dat je steden als San Francisco, Las Vegas, New York City en Washington D.C. in slechts enkele minuten kunt bezoeken. We kunnen niet wachten om een gelukkige Minilander-familie te verwelkomen in dit grillige toevluchtsoord, geïnspireerd door de creativiteit van LEGOLAND.”