Merlin Entertainments kondigt openingsdatum aan.

Merlin Entertainments, een wereldleider op het gebied van locatiegebaseerd entertainment met meer dan 140+ wereldwijde attracties zoals LEGOLAND®, de London Eye, Madame Tussauds en SEA LIFE-aquaria, kondigt vandaag de officiële opening aan van het langverwachte LEGO® Discovery Center Washington, D.C., die op woensdag 9 augustus een grootse lintknipceremonie zal houden.

De 32.000 vierkante meter grote gezinsattractie zal worden gevestigd in Springfield Town Center in Virginia en zal een must zijn voor de lokale bevolking en bezoekers met kinderen van 2 tot 12 jaar. Gezinnen kunnen het ultieme LEGO®-avontuur beleven door samen te creëren en te spelen terwijl ze zich een weg banen door 12 unieke zones; van avonturen bouwen tot een interactieve rit.

Fotocredit; Lego Discovery Center Washington

LEGO® Discovery Center Washington, D.C. is een attractie van de volgende generatie, opnieuw ontworpen met een geheel nieuwe look en ontwerp, waardoor het hele gezin meer kan leren door middel van spelactiviteiten. Een team van spelmakers en Master Model Builders, geleid door Master Model Builder Andrew Litterst, zal ook leuke, inspirerende en creatieve workshops geven aan de gasten.

Fotocredit; Lego Discovery Center Washington

“Het hele LEGO® Discovery Center Washington, D.C.-team kan niet blijer zijn om in augustus onze deuren te openen en gezinnen te verwelkomen. Kinderen kunnen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten in elk van onze unieke en meeslepende zones en we kunnen niet wachten om LEGO® ervaringen tot leven te brengen in ons nieuwe centrum!”
THERESE ALVICH, ALGEMEEN MANAGER, LEGO DISCOVER CENTRE WASHINGTON

Fotocredit; Lego Discovery Center Washington
Geheel nieuwe uitgelichte zones zijn onder andere:
 • DUPLO® Park – De kleinste bouwers kunnen leren en spelen, puzzels oplossen, bouwen met LEGO® DUPLO en naar eendjes kijken in de DUPLO eendenvijver.
 • Bouwavontuur – Een hele ruimte gewijd aan spelen en creëren met LEGO®-stenen is waar de verbeelding de vrije loop gaat en creatieve vaardigheden worden getest.
 • Mini World – Verken en speel in een vernieuwde wereld van geweldige LEGO® bouwwerken, gemaakt van meer dan 1,5 miljoen stenen.
 • Imagination Express – Reis door een te grote LEGO® wereld tijdens een onvergetelijke treinreis. Langs de baan zijn er spelpunten om LEGO-modellen te verzamelen en te verplaatsen, evenals enkele ruimtepiraten die misschien niet zo blij zijn om gasten te zien!
 • Maak je eigen minifiguur – Kies uit tonnen LEGO® hoofden, lichamen en benen om een eigen minifiguur te bouwen. Maak de gekste, de coolste of de harige van allemaal.
 • Creative Club – Amazing Playmakers helpen gasten bij dagelijkse bouwactiviteiten, van het maken van mozaïeken tot het schilderen van portretten met LEGO®.
 • LEGO® Tree of Imagination – De Tree of Imagination zit boordevol kleur en is volledig gemaakt van LEGO®. Plant je LEGO® ideeën op de stam of takken en laat je inspireren door de Master Model Builders. Ze dagen je elk uur uit met leuke bouwactiviteiten. Onze Playmakers helpen je je creatieve spieren te trainen in deze geweldige bouwzone voordat je een foto maakt en op weg gaat naar je volgende avontuur.
 • Het LEGO® Café – Neem een pauze, pak wat te eten en vergeet niet om het LEGO® DUPLO paard te voeren voordat je vertrekt.
 • Hero Zone – LEGO® City ontmoet LEGO NINJAGO® in snelle heldenavonturen, waaronder een LEGO® laserdoolhof, een klimmuur en een gekke actiegame.
 • 4D-bioscoop – Neem plaats in de enige bioscoop met een eigen weersysteem, waar LEGO®-films tot leven komen en buitengewone avonturen beginnen.
 • The Workshop – Maak kennis met het team van Master Model Builders terwijl ze gasten begeleiden bij het bouwen van speciale LEGO® bouwwerken. Leer enkele unieke insider tips & tricks!
 • Ruimtemissie – Reik naar de sterren in een buitengewone bouwervaring van LEGO® Tech. Ontwerp en bouw een LEGO® ruimteschip, neem het roer over en lanceer in cyberspace. Zoef door de sterrenstelsels op je eigen ruimteavontuur en om het nog leuker te maken kunnen ook vrienden en familie via het scherm mee op avontuur.
 • Lees meer over de attractie en koop kaartjes op www.legodiscoverycenter.com/washington-dc