Memorial & Bobbejaan de film

De memorial ging voor het tweede jaar door te Dikberd Herentals waar de familie Schoepen een pand heeft gekocht.

Hier hebben ze alles wat aan Bobbejaan & Josée herinnert opgeslagen. Voor het gebouw staat een standbeeld van Bobbejaan.

Het eerste jaar moesten we via de grote grijze poort binnen met het vroegere logo op maar sinds dit jaar moesten we langs rechts door een deur. Eenmaal binnen zag je een geblindeerd raam met een mooie foto van Bobbejaan en een beeld dat water uit een kruik liet lopen.

Daarna kwam je door een deur die ook geblindeerd was door een sticker van de tyfoon. Hier kon je bonnetjes kopen en het gastenboek invullen. Om de hoek was er dan een winkeltje gezet waar je de laatste nieuwe cd van Bobbejaan kon kopen en nog vele andere dingen zoals speculaas met het oude logo in verwerkt. Hier kon je ook verschillende kermiskraampjes in miniatuur zien incl. nog andere mooie dingen.

Beneden in het grote gedeelte kon je links van een drankje en een hapje genieten en naar de auto en een koets gaan kijken. Ging je voor het podium naar rechts dan kwam je in een gedeelte waar je kon genieten van beelden uit de oude doos. ’s Avonds kon je genieten van een BBQ en dit in de gloednieuwe tenten van het nog te bouwen Captain Jack park dat in Mol gaat gebouwd worden.

De film onderaan is gemaakt door onze vrienden van Revolution Fans en wij danken hen dat we deze mochten gebruiken in ons trip report.

Bobbejaan de film;

Geoffrey en Mark zijn vandaag de film gaan bekijken in Utopolis te Turnhout. We werden tijdens de film meegenomen naar de tijd van vroeger toen Bobbejaan nog toerde met een circustent tot en met de begrafenis van Bobbejaan. De film, die door Tom Schoepen is gemaakt en geregisseerd, geeft u een mooie kijk op dit prachtige koppel. We kregen leuke beelden en minder leuke beelden te zien, maar dit is in onze ogen echt een aanrader en een mooi eerbetoon aan deze 2 positieve en passionele mensen. Wie de film nog niet heeft gezien daar kunnen we alleen maar tegen zeggen: “ga deze zeker eens zien”. We hopen natuurlijk dat er van deze film ook een dvd wordt uitgebracht.