Meer staanplaatsen en meer ticketvoordelen

Bij Europa-Park kun je al jaren kamperen naast de achtbanen. De camping van Europa-Park is recentelijk uitgebreid met extra plekken en beschikt nu over 300 staanplaatsen. Het ingevoerde reserveringssysteem biedt gasten naast de zekerheid van een staplek nu ook verschillende ticketvoordelen.

Gegarandeerde staanplaatsen

Europa-Park-bezoekers die graag avontuurlijk overnachten in de eigen caravan, camper of tent kunnen terecht op het camping van Duitslands grootste attractiepark. Onlangs is een online reserveringssysteem ingevoerd waardoor gasten verzekerd zijn van een staanplaats.

Op de site kan men staanplaatsen van verschillende groottes reserveren. Er zijn ook speciale tentplaatsen. Eveneens nieuw is de invoering van een in- en uitchecktijd. Tot voor kort kon men op ieder moment van de dag het terrein oprijden, maar om meer rust te creƫren is deze regeling ingevoerd. Voor aankomst en vertrek buiten deze tijden is een apart terrein ingericht.

Voordelen bij ticketreservering

Bij reservering van een staplek kan men nu meteen ook de tickets voor het attractiepark en/of waterpark Rulantica reserveren. Daarmee is men altijd verzekerd van de meeste gunstige prijs. Voor Europa-Park heeft men dan tevens ticket-garantie. Voor Rulantica kan men de tickets eerder kopen dan via de ticketshop. Daar gaan ze pas 3 maanden voor de bezoekdatum in verkoop.

Uitgebreide faciliteiten

De Europa-Park-camping ligt op vijf wandelminuten van de ingang van Europa-Park. Het terrein beschikt over stroomaansluitingen (230V/5kWh), afwasruimtes en een waterinname- en loosstation. Evenals het warme water in de moderne sanitairgebouwen en wifi is het gebruik van deze faciliteiten helemaal gratis. Honden zijn toegestaan op de camping. Voor ontbijt is er een kiosk waar broodjes verkocht worden of men neemt deel aan de ontbijtbuffet.

Alle informatie is ook terug te vinden op de nieuwe website die nu compleet in het Nederlands beschikbaar is. Bovendien is het terug te lezen in de nieuwe Nederlandstalige brochure welke aan te vragen is via www.europapark.de/aanvraag.