Legoland Korea Resort

Het evenement in LEGOLAND Korea Resort in Chuncheon, provincie Gangwon, werd gehouden om de voltooiing van ’s werelds 10e LEGOLAND te herdenken. Nick Varney, Chief Executive Officer van Merlin Entertainments, de exploitanten van LEGOLAND Resorts, samen met John Jakobsen, Chief Operating Officer van de LEGOLAND Resorts Group van het bedrijf, woonden het evenement bij samen met de gouverneur van de provincie Gangwon Choi Moon-soon, de burgemeester van Chuncheon Cirty Lee Jaesoo, als evenals regionale overheidsfunctionarissen en lokale bewoners.

Het evenement begon met een welkomstwoord van Nick Varney en felicitaties door de gouverneur van de provincie Gangwon en vertegenwoordigers van de lokale overheid, gevolgd door de ceremonie van de sleuteloverdracht en een rondleiding door het park.

NICK VARNEY CHIEF EXECUTIVE OFFICER, MERLIN ENTERTAINMENTS

“Terwijl we ons voorbereiden op de officiële grootse opening van LEGOLAND Korea Resort, geeft het me enorm veel vreugde om vandaag de sleuteloverdrachtceremonie te organiseren en om iedereen persoonlijk te ontmoeten die ons heeft geholpen bij dit streven en om onze hoop en verwachtingen voor de toekomst te delen. .”

Tijdens de sleuteloverdrachtsceremonie overhandigde Ray Dubois, Group Development Director voor LEGOLAND Parks van Merlin Entertainments, een sleutel gemaakt van LEGO-stenen aan Young Pil Kim van LEGOLAND Korea Resort, wat de officiële overdracht van LEGOLAND Park symboliseert. LEGOLAND Kid Reporters waren ook aanwezig bij de ceremonie om het evenement te vieren.

De ceremonie werd gevolgd door een rondleiding ter plaatse voor de aanwezigen. Belangrijke vertegenwoordigers van Merlin Entertainments en LEGOLAND, en regionale overheidsfunctionarissen namen een rondleiding door de 7 themagebieden: Brick Street, Bricktopia, LEGO® Castle, LEGO® NINJAGO® World, Pirates Shore, LEGO® City en MINILAND. Ondertussen konden lokale kinderen en gezinnen uit Chuncheon een selectie van attracties en attracties in het park ervaren, waaronder de Dragon Coaster en Driving School.

LEGOLAND Korea Resort is het eerste LEGOLAND dat op een eiland is gebouwd, gelegen op Jungdo met prachtige natuur en landschappen in Chuncheon City, provincie Gangwon, waardoor het een van de mooiste LEGOLAND Resorts tot nu toe is. Het 28.000 vierkante meter grote LEGOLAND Resort omvat het park met 40 attracties en attracties, evenals een LEGOLAND Hotel met 154 kamers, dat kinderen van 2-12 jaar en hun gezinnen authentieke LEGO-ervaringen biedt die de verbeeldingskracht en creativiteit stimuleren.