Legoland® Korea is nu officieel geopend!

LEGOLAND Korea, ’s werelds 10e LEGOLAND Park, werd officieel geopend op Kinderdag 2022, in hetzelfde jaar dat LEGO zijn 100e verjaardag viert.

LEGOLAND Korea is het eerste LEGOLAND gebouwd op een eiland, Jungdo genaamd, met prachtige natuur en landschappen in de stad Chuncheon, provincie Gangwon, waardoor het naar verwachting een van de mooiste LEGOLAND Resorts tot nu toe zal worden.

Credits; Legoland Korea

Het themapark van 28.000 vierkante meter bevat 7 themaclusters van de populaire LEGO®-serie, waaronder BRICK STREET, BRICKTOPIA, LEGO® CASTLE, PIRATE SHORES, LEGO® NINJAGO® WORLD, LEGO® CITY en MINILAND. Het toont ongeveer 40 attracties en attracties, waaronder ‘Dragon Coaster’, ‘Driving School’ en ‘Fire Academy’, die wereldwijd aan populariteit winnen, en biedt kinderen van 2 tot 12 jaar en hun gezinnen plezierige ervaringen die hun verbeeldingskracht simuleren en wakker maken hun jeugd.

Credits; Legoland Korea

Op de eerste dag van de officiële opening verwelkomde LEGOLAND bezoekers en hield de herdenkingsceremonie op het platform aan de voorkant van het Parkportaal. John Jakobsen, Chief Operating Officer van Merlin Entertainments, de exploitant van LEGOLAND Resorts, samen met Phil Royle, Divisional Director van LEGOLAND Korea, woonden de ceremonie bij. De ceremonie begon met een entertainmentshow en parade, gevolgd door welkomstwoorden van Phil Royle en een aftelprocedure bij de opening.

Mascottes van LEGOLAND – Mike & Amy – en verschillende populaire personages verschenen op het podium om de gasten te verwelkomen die het park op de allereerste dag van de opening bezochten. Spectaculaire parades en optredens vonden 30 minuten voor de opening plaats, wat voor opwinding zorgde voor de officiële ceremonie die werd ingeleid met een toespraak van Divisional Director, Phil Royle.

Credits; Legoland Korea