LEGOLAND® California Resort brengt LEGO® Proost naar Zuid-Californië deze feestdagen

‘Brick’ the halls ! Het Holidays-evenement van LEGOLAND® California Resort verandert het zonnige Carlsbad, CA dit seizoen in een winterwonderland. Het evenement begint op 18 november en vindt plaats op bepaalde dagen in november, december en januari. Het is compleet met een uitgebreide inrichting, fonkelende lichtjes, slingers, cadeautjes, kerstbomen en zelfs vallende sneeuw – alles inbegrepen bij de algemene toegang tot het park en geselecteerde jaarkaarten.

Wandel door het park en wordt begroet door een iconische LEGO®-boom en nieuwe LEGO®-personages, LEGO Sneeuwman en LEGO Rendier. Maak kerstkaartfoto’s voor de levensgrote LEGO-krans, zing en dans mee tijdens Benny’s Ugly Sweater Party, proef Granny’s Apple Fries met een feestelijk tintje en zie hoe de hemel op bepaalde avonden wordt verlicht met feestelijk vuurwerk. Mis de kans niet om langs feestelijke zones te gaan, waaronder Peppermint Plaza, Merry Mistletoe Town en Wizard’s Winter Hill, die elk een dosis seizoensentertainment en opwinding bieden, waaronder:

  • Peppermint Plaza: Ontmoet en begroet met een LEGO Toy Soldier, zing mee met The Mint Marching Band en ga wat kerstinkopen doen in The Big Shop.
  • Merry Mistletoe Town: stap terug in een klassieke kerst met de traditionele en gezellige inrichting in Merry Mistletoe Town. Probeer zeker eens de Merry Mini Beignets.
  • Wizard’s Winter Hill: De tovenaar heeft Castle Hill betoverd, waardoor het een winters koninkrijk is geworden. Proef seizoensgebonden lekkernijen zoals exclusief pepermuntijs, seizoensgebonden rijstpudding en crêpes, en een speciale Yeti-milkshake gegarneerd met kerstdonuts!
  • Vakantie in Miniland: zeg hallo tegen LEGO-rendieren en speel enkele rendierspellen. Geniet van zoete lekkernijen en luister naar enkele van je favoriete vakantieliedjes tijdens de Jingle Jamboree.

Na de kerstvieringen kunt u op 31 december het nieuwe jaar inluiden met oogverblindend vuurwerk, heerlijke lekkernijen, feestelijk entertainment en meer tijdens de kinderoudejaarsavond van dit jaar. Tel af naar LEGOLAND Californië’s versie van middernacht (een kindvriendelijke 19.00 uur), bekijk vuurwerk vanuit verschillende gebieden in het park met een speciale 3D-bril die de uitbarstingen in LEGO-stenen verandert of ga op een speurtocht door Miniland om de Minilanders te helpen hun feesthoedjes te vinden voor oudejaarsavond.

LEGOLAND gelooft dat het geweldig is voor iedereen! Om ervoor te zorgen dat elke bezoeker een leuke vakantie-ervaring heeft, zijn alle LEGOLAND Resorts in Noord-Amerika gecertificeerde autismecentra nadat ze hebben samengewerkt met de International Board of Credentialing and Continuing Education Standards om personeel te trainen en te certificeren in zintuiglijk, milieu- en emotioneel bewustzijn – zodat gezinnen een baksteentastische vakantie kunnen beleven en onvergetelijke herinneringen maken.

De operationele kalender van LEGOLAND Californië voor 2023 vindt u hier. Bezoek onze website voor meer informatie over LEGOLAND Californië of volg ons op Facebook. Bezoek onze pagina Vakantiepakketten om een vakantiepakket bij LEGOLAND Hotel te boeken. Gasten kunnen ook dagkaarten of jaarkaarten kopen, met of zonder hotelovernachting.