Lego® Discovery Centre

Vanmiddag vond de officiële openingsceremonie plaats in het nieuwe LEGO® Discovery Center.

Zes maanden nadat de volgende generatie attractie werd aangekondigd door Merlin Entertainments, een wereldleider in location-based entertainment met merken als LEGOLAND®, Madame Tussauds en SEA LIFE Centers.

Gezinnen in heel België zullen de eersten ter wereld zijn die de innovatieve nieuwe ervaring zullen ervaren, in het LEGO Discovery Center in Brussel. Met een gloednieuwe look en design zetten de attracties, nu LEGO Discovery Centers (voorheen LEGOLAND Discovery Centres) genoemd, een reeds populair aanbod van zeer interactieve indoor LEGO-speelervaringen voort.

In de nieuwe indoorattractie vinden kinderen en hun gezinnen meer dan 3.000 vierkante meter bouw- en speelplezier, met interactieve ervaringen zoals een onvergetelijke treinrit met de Imagination Express of de mogelijkheid om ongelooflijke speciale effecten te ontdekken met een LEGO-film in de 4D Bioscoop.

Met een LEGO-schaar in de iconische Belgische driekleur opende Michelle Hoeneveld, General Manager, het LEGO Discovery Center samen met Marius Lang, LEGO Benelux General Manager.

Credits; LEGO® Discovery Centre

MICHELLE HOENEVELD, ALGEMEEN MANAGER LEGO DISCOVERY CENTER BRUSSEL

“De afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt om van het LEGO Discovery Center Brussel de ultieme plek te maken voor kinderen en hun families om samen te spelen, ontdekken, creëren en plezier te hebben. Het LEGO Discovery Center Brussel is uniek dankzij een aantal gloednieuwe speelervaringen, waaronder een nieuwe ultramoderne Space Experience ‘Space Mission’. Vanaf 24 juni kunnen we niet wachten om alle LEGO-avonturiers te verwelkomen om hun ultieme creatieve indoor-ervaring met LEGO-thema te ontdekken!”

SIEBER BULTEEL, MASTER MODEL BUILDER BIJ LEGO DISCOVERY CENTER BRUSSEL

“In april won ik de droombaan van Master Model Builder en ik ben verheugd om hier te zijn bij de opening van het gloednieuwe LEGO Discovery Centre. Spelend leren van topkwaliteit is een hoeksteen van de LEGO Discovery Center-ervaring en ik kijk er erg naar uit om alle kinderen nieuwe bouwtechnieken te leren en ze creatief uit te dagen”

Wereldwijd zijn er 27 LEGOLAND Discovery Centres en de nieuwe locatie in Brussel wordt de allereerste van de nieuwe generatie, onder de naam LEGO Discovery Centre. Het LEGO Discovery Center bouwt voort op de samenwerking tussen Merlin Entertainments en het wereldberoemde LEGO-merk, dat ook 9 LEGOLAND Resorts omvat – met LEGO-pretparken en hotels – op vier continenten.

In het LEGO Discovery Center Brussel kennen verbeeldingskracht en creativiteit geen grenzen. Het is een geweldig indooravontuur waarbij volwassenen en kinderen samen creëren en spelen terwijl ze zich een weg banen door 12 zones, van bouwavonturen tot interactieve attracties.

Credits; LEGO® Discovery Centre

Ga voor meer informatie en om tickets te reserveren naar www.legodiscoverycentre.com/brussels/nl/.