LEGO Discovery Centre Washington DC

Een toonaangevende vastgoedbeleggingstrust gericht op het creëren van doordachte, gemeenschapsgerichte eigendommen heeft aangekondigd dat Springfield Town Center een overeenkomst heeft gesloten met Merlin Entertainments om de volgende generatie LEGO® Discovery Center in 2023 te lanceren. – gemaakt door Merlin & de LEGO® Group en zal toegankelijk zijn op één niveau direct naast de hoofdingang van het pand.

“We zijn verheugd een indoor LEGO-attractie te openen in Washington DC in Springfield Town Center. Onze LEGO-thema-attracties zijn over de hele wereld een enorm succes geweest en bieden volwassenen en kinderen de mogelijkheid om samen plezier en quality time door te brengen in een geweldig LEGO thema. We kijken ernaar uit om de komende maanden meer speciale details te onthullen voordat we onze eerste bezoekers in 2023 verwelkomen.”

MEIKE LIPPERT SENIOR DIVISIONAL DIRECTEUR MIDDEN-EUROPA EN WERELDWIJD NIEUWE OPENINGEN, MERLIN ENTERTAINMENTS

“Deze nieuwe attractie helpt PREIT zijn doel te bereiken om hoogwaardige, doelgerichte plekken te creëren die dienen als one-stop-bestemmingen voor klanten op een belangrijk onroerend goed in een groeiende markt. Ervaringsgerichte huurders hebben bewezen geweldige katalysatoren te zijn in onze portefeuille en we verwachten dat ons handelsgebied bij opening naar verwachting met een rijtijd van twee uur zal uitbreiden, wat succes zal creëren voor onze bestaande huurders en de vraag van anderen.”

JOSEPH F. CORADINO VOORZITTER EN CEO, PREIT

De toevoeging van deze attractie vergroot de aantrekkingskracht van Springfield Town Center waardoor het een bestemming is voor de bijna 25 miljoen mensen die Washington DC elk jaar bezoeken. Het pand biedt al een dynamische winkel-, eet- en entertainmentervaring, waaronder Macy’s, DICK’s Sporting Goods, Target, H&M, Sephora, Abercrombie kids, American Eagle, samen met restaurants en ervaren huurders: Maggiano’s Little Italy, Yard House Restaurant, Regal Cinema, Dave & Buster’s, Maggie McFly’s en fitnessaanbod: oa LA Fitness.

“We zijn zo blij om deze nieuwe attractie in Fairfax County te verwelkomen. De toevoeging zal zeker extra economische ontwikkeling stimuleren, een breder scala aan toeristen naar onze provincie trekken en een waardevolle voorziening bieden voor onze inwoners.”

RODNEY L. LUSK TOEZICHTHOUDER

“We zijn verheugd om dit volgende generatie LEGO® Discovery Center te verwelkomen in Fairfax County! Het is een instelling voor kinderen van alle leeftijden waar ze hun fantasie kunnen verkennen. LEGO Discovery Center zal gezinnen uit de hele regio naar het gezinsvriendelijke Springfield trekken en zal een belangrijke bijdrage leveren aan de County.”

JEFFREY C. MCKAY VOORZITTER VAN DE FAIRFAX COUNTY RAAD VAN TOEZICHTHOUDERS

Gelegen in het dichtbevolkte en groeiende Fairfax County, Virginia, een van de rijkste en hoogste inkomenslanden in de VS, bevindt het pand zich op een ongeëvenaarde locatie die toegankelijk is voor meer dan 200 miljoen auto’s per jaar. Nabijheid van Amazon’s HQ2 (21 mijl) en het nieuwe hoofdkantoor van de TSA (minder dan een mijl) zullen naar verwachting 28.000 banen creëren en de vraag naar winkels, vrije tijd en entertainment stimuleren, samen met extra economische ontwikkeling naar het gebied. De voorgestelde meergezins- en hotelontwikkelingen bij het pand zullen er uiteindelijk toe leiden dat het pand een belangrijk voorbeeld wordt van de vijf kernfocusgebieden van PREIT: meergezinswoningen en hotels, gezondheid en welzijn, benodigdheden en kruidenierswaren, ervaringsgericht en, natuurlijk, detailhandel.