LEGO® Discovery Center Washington

Merlin Entertainments, een wereldleider op het gebied van locatiegebaseerd entertainment, kondigt aan dat LEGO® Discovery Center Washington, D.C. nu open is voor bezoekers om bouwavonturen, een meeslepende rit en nog veel meer te beleven.

De attractie bouwt voort op de bredere samenwerking die Merlijn heeft met het wereldberoemde merk LEGO over de hele wereld, waaronder de volgende generatie LEGO® Discovery Centers, LEGOLAND® Discovery Centres en LEGOLAND® Resorts wereldwijd, inclusief LEGOLAND themaparken en hotels, verspreid over vier continenten.

Ter gelegenheid van de grote opening hield de attractie een lintknipevenement met uitgenodigde leden van de lokale gemeenschap. De dag begon met een parade met de lokale drumline van Herndon High School en een optreden van de Dansacademie van Loudoun, gevolgd door opmerkingen van leden van het LEGO Discovery Center-team, het PREIT-team (eigenaar en exploitant van Springfield Town Center) en Fairfax County Board of Supervisors – Franconia District Supervisor Rodney Lusk, plus tal van leuke verrassingen. Lokale leden van de gemeenschap en hun kinderen waren toen de eersten die de nieuwe meeslepende attractie ervoeren.

“Het hele LEGO Discovery Center Washington, D.C.-team kan niet blijer zijn om onze deuren te openen en eindelijk gezinnen te verwelkomen om deze interactieve wereld van LEGO® plezier te ervaren. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en hun creativiteit de vrije loop laten in elk van onze unieke zones. De nieuwe attractie is een must voor gezinnen met kinderen van 2 tot 10 jaar.”
THERESE ALVICH, ALGEMEEN MANAGER, LEGO DISCOVER CENTRE WASHINGTON

“We zijn verheugd om deze eersteklas familie-entertainmentbestemming te verwelkomen in Springfield Town Center. Als een van de best presterende winkelcentra van PREIT beschikt het pand over een aantrekkelijke mix van huurders op een ongeëvenaarde locatie. Toen we het centrum in 2014 heropenden, hadden we een levendig, multifunctioneel knooppunt voor ogen dat de beleving van het stadscentrum weerspiegelde, waaraan we verder hebben gebouwd. Het nieuwe LEGO Discovery Center is een belangrijke mijlpaal in deze reis.”
JOSEPH F. CORADINO PREIT VOORZITTER & CEO

LEGO Discovery Center Washington, D.C. is een LEGO Discovery Center van de volgende generatie, opnieuw ontworpen met een geheel nieuwe look en ontwerp, waardoor meer familie kan leren door middel van spelactiviteiten. Een team van spelmakers en Master Model Builders, geleid door Master Model Builder Andrew Litterst, zal leuke, inspirerende en creatieve workshops geven aan de gasten.

De nieuwe LEGO Discovery Center-formule bouwt voort op het succes van eerdere LEGOLAND Discovery Centers, met de ontwikkeling van gloednieuwe en verbeterde LEGO-speelruimtes. Zones waar gasten naar kunnen kijken zijn onder meer:

 • DUPLO® Park – De kleinste bouwers kunnen leren en spelen, puzzels oplossen, bouwen met LEGO® DUPLO® en eendjes bekijken in de eendenvijver.
 • Bouwavontuur – Een hele ruimte gewijd aan spelen en creëren met LEGO-stenen is waar de verbeelding de vrije loop gaat en creatieve vaardigheden worden getest.
 • Mini World – Verken en speel in een vernieuwde wereld met geweldige LEGO-constructies, gemaakt van meer dan 1,5 miljoen stenen.
 • Imagination Express – Reis door een te grote LEGO-wereld tijdens een onvergetelijke treinreis. Langs de baan zijn er spelpunten om LEGO-modellen te verzamelen en te verplaatsen, evenals enkele ruimtepiraten die misschien niet zo blij zijn om gasten te zien!
 • Maak je eigen minifiguur – Kies uit tonnen LEGO hoofden, lichamen en benen om een eigen minifiguur te bouwen. Maak de gekste, de coolste of de harige van allemaal.
 • Creative Club – Amazing Playmakers helpen gasten bij dagelijkse bouwactiviteiten, van het maken van mozaïeken tot het schilderen van portretten met LEGO.
 • LEGO Tree of Imagination – De Tree of Imagination zit boordevol kleur en is volledig gemaakt van LEGO. Plant je ideeën op de stam of takken en laat je inspireren door de Master Model Builders die gasten elk uur uitdagen met leuke bouwactiviteiten. Onze Playmakers helpen je je creatieve spieren te trainen in deze geweldige bouwzone voordat je een foto maakt en op weg gaat naar je volgende avontuur.
 • Het LEGO Cafe – Neem een pauze, pak wat te eten en vergeet niet om het LEGO® DUPLO® paard te voeren voordat je vertrekt.
 • Hero Zone – LEGO City ontmoet LEGO NINJAGO® in snelle heldenavonturen, waaronder een LEGO laserdoolhof, een klimmuur en een te gekke actiegame.
 • 4D-bioscoop – Neem plaats in de enige bioscoop met een eigen weersysteem, waar LEGO-films tot leven komen en buitengewone avonturen beginnen.
 • The Workshop – Maak kennis met het team van Master Model Builders terwijl ze gasten begeleiden bij het bouwen van speciale LEGO-constructies. Leer enkele unieke insider tips & tricks!
 • Ruimtemissie – Reik naar de sterren in een buitengewone bouwervaring van LEGO® Tech. Ontwerp en bouw een LEGO ruimteschip, neem het roer over en lanceer in cyberspace. Zoef door de sterrenstelsels op je eigen ruimteavontuur en om het nog leuker te maken kunnen ook vrienden en familie via het scherm mee op avontuur.
Fotocredit: LEGO Discovery Center Washington, D.C.

LEGO Discovery Center Washington, D.C. biedt van 10 tot 13 augustus “First to Play Days” aan voor gezinnen die als een van de eersten de attractie willen ervaren. Vanaf 14 augustus is LEGO Discovery Center Washington, D.C. volledig open voor het publiek, met tickets die vooraf online kunnen worden gekocht.

Ga voor meer informatie en om kaartjes te kopen naar legodiscoverycenter.com/washington-dc.