16/02/2018 Krokusvakantie Toverland 

Op vrijdag 16 februari 2018 tijdens het Belgische krokusverlof trokken 2 leden van onze crew naar Toverland.

Ondanks dat het park niet volledig open was, hebben we een schitterende dag beleefd.
Bij aankomst rond 10u wachte Toos Toverhoed ons op bij de ingang. Het nieuwe Logo van Toverland viel ons ook direct op.

Als eerste attractie konden we het niet laten om de Boomerang te doen, onze eerste achtbaan van het jaar. Daarna zijn we verder gegaan naar Maximus Blitz waar de wachttijd op dat moment nog maar 5 minuten was. Na deze leuke baan zijn we een sausijzenbroodje gaan eten en een colaatje gaan drinken.

Na deze korte pauze zijn we naar buiten getrokken, om eens te beginnen met een vlog te maken. Al hadden we het in het begin goed voorbereid, kwam het toch niet zo over als we wilden. Het is niet zo gemakkelijk als het lijkt zo vloggen. Maar ja, al doende leert men.

Tussen het vloggen door, waren we ook bezig met mooie foto’s te nemen en af en toe een attractie mee te pikken. Zo hebben we heel wat plezier beleefd in de Teacups. Heerlijk ronddraaien en gibberen en maar bijdraaien. Omstreeks 14u. ben ik (Wendy) naar de show gaan kijken van Toos Toverhoed terwijl mijn collega en zus Heidi nog heerlijk in het zonneke was aan het genieten.

Rond de klok van 15u. hielden we het voor bekeken, maar voor we door gingen zijn we nog eerst de Bazaar in gegaan om nog eens rond te neuzen wat ze nog verkochten.
Het park sloot die dag om 17u.
Jammer dat het in wintermodus was want met dit heerlijk weertje had gerust het hele park open kunnen zijn. Maar ondanks dat het in wintermodus was en het prachtige weer heb ik super genoten van deze dag.

Nog een weetje voor jullie: Op 7 juli 2018 opent het nieuwe entreegebied Port laguna en het nieuwe themagebied Avalon met de achtbaan Fenix.

Hieronder kan je onze foto’s en vlog bekijken.

Tot de volgende keer!