Krokusvakantie lokt 100.000 bezoekers

De Belgische Plopsa-parken kijken tevreden terug op de afgelopen krokusvakantie. Plopsaland De Panne, die voor het eerst tijdens de krokusvakantie de deuren opende, mocht 50.000 bezoekers ontvangen. Ook de water- en indoorparken sluiten de vakantie succesvol af.

Waar normaal gezien na de kerstvakantie Plopsaland De Panne haar deuren sluit, bleef het park voor het eerst open op woensdagen, zaterdagen en zondagen in de periode januari – maart en gedurende de volledige krokusvakantie. “We speelden al langer met het idee om tijdens de wintermaanden en de krokusvakantie open te blijven, zeker met de zachte winters van de afgelopen jaren. Met de komst van het Plopsa Hotel op de site De Panne, dat elke dag geopend is, konden we uiteraard niet achterblijven. We zijn dan ook zeer tevreden dat we tijdens deze zonnige vakantie maar liefst 50.000 bezoekers in Plopsaland De Panne mochten ontvangen.”, aldus Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof.

Ook de water- en indoorparken mochten spreken van een succesvolle krokusvakantie. Plopsaqua De Panne boekte zelfs één van de beste krokusvakanties ooit. “Nu de maatregelen versoepelen, zien we dat mensen opnieuw de weg vinden naar de water- en indoorparken waardoor we ook hier elke dag mooie bezoekersaantallen haalden.”, besluit Van den Kerkhof.

Werknemers gezocht

Extra openingsdagen en een groeiend aantal bezoekers zorgen vanzelfsprekend voor extra jobs. Daarom is de site De Panne nog steeds op zoek naar nieuwe werknemers, dat gaat voornamelijk over seizoenmedewerkers, maar ook jobstudenten en flexi-jobbers zijn meer dan welkom. Alle vacatures zijn te raadplegen op het vacatureportaal www.plopsajobs.be. Wie bij Plopsa aan de slag wil, kan zich ook elke weekdag tijdens de kantooruren aanmelden in de burelen van Plopsaland voor een verkennend gesprek.

Plopsaland De Panne blijft in maart nog elke woensdag en elk weekend geopend met tijdens die dagen een liveoptreden en Meet & Greet met de echte Piet Piraat. Vanaf de paasvakantie blijft het park opnieuw doorlopend open tot aan het einde van de zomer. De water- en indoorparken zijn het hele jaar door geopend.