Knolpowerweekend

Nederlands bekendste YouTuber, Enzo Knol, zet Drouwenerzand Attractiepark nog een keer op z’n kop!

Tijdens het zogeheten ‘Knolpowerweekend’, op 15 en 16 april, is het Attractiepark wederom volledig in Knolpowersfeer. Omdat Drouwenerzand graag elk jaar iets nieuws wil laten zien zal ook dit Knolpowerweekend een andere invulling hebben dan vorig jaar.

Fotocredit; Drouwenerzand

‘Gedurende het hele seizoen ontvingen we nog heel veel reacties van onze gasten over het Knolpowerweekend’, aldus directeur/ eigenaar Bert van der Linde, ‘iedereen was laaiend enthousiast of teleurgesteld dat ze er niet bij konden zijn. Sommigen waren te laat met het kopen van de tickets, beide dagen waren stijf uitverkocht, anderen kwamen er te laat achter dat Enzo in april bij ons was geweest’. Van der Linde stelt kinderen niet graag teleur dus werd er gepolst of Enzo ‘bereid was’ om nog een keer zijn medewerking hieraan te verlenen. ‘Net als wij had hij de samenwerking vorig jaar positief ervaren, dus er werd al snel een weekend geprikt’.

Uiteraard is Enzo beide dagen aanwezig en zal hij vanaf het podium vragen van zijn fans beantwoorden, middels een ‘kansspel’ maken fans kans op een prijs die ze op het podium uitgereikt krijgen door Enzo. Een aantal gelukkigen maken zelfs kans op een ritje met Enzo in een attractie.

Ook tijdens de ‘Knolpowerdagen’ hanteert Drouwenerzand Attractiepark hun welbekende all-in formule. Daarnaast staan er tijdens dit weekend ook een aantal foodtrucks waar gasten (extra) gratis food kunnen halen.  

Toegang voor het Knolpowerweekend is alleen mogelijk met online ‘Knolpowertickets’ (vanaf vanmiddag 14.00 uur beschikbaar op de website Drouwenerzand) Na aankoop van de ticket(s) kan men zich aanmelden voor een heuse ‘meet & greet’ met Enzo, hierna vindt er een loting plaats wie hiervoor in aanmerking komen.

Directeur Bert van der Linde is blij dat Enzo net zo enthousiast is als hij en zijn team; ‘deze tweede editie wordt nóg gaver dan de vorige, we hebben er zin in!’